Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najkrajšia Slovenka krátko po rozchode: Takto dráždila cudzích mužov!

Karolína Chomisteková rafinovanými šatami provokovala prítomných pánov. Zobraziť galériu (6)
Karolína Chomisteková rafinovanými šatami provokovala prítomných pánov.

TRENČIANSKE TEPLICE - Rozdávala úsmevy a užívala si pozornosť! Aj napriek tomu, že sa v piatok prevalila informácia o rozchode missky Karolíny Chomistekovej (19) s jej partnerom, kráska profesionálne splnila svoje povinnosti. Bola totiž jedným z pozvaných hostí, ktorí sa zúčastnili otváracieho ceremoniálu filmového festivalu. Opálená tmavovláska podčiarkla svoju príťažlivosť snehobielymi šatami rafinovaného strihu. Jej poodhalené krivky nenechali prítomných mužov chladnými.

Pomotala by hlavu každému! Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková je momentálne voľná. V piatok sa totiž prevalila informácia o jej rozchode s futbalistom Patrikom Čarnotom. Športovec údajne na svoju partnerku dosť žiarlil. A niet sa čomu diviť! 

Stačí sa pozrieť, ako sa Karolína objavila na otvorení Art Film Festivalu v Trenčianskych Tepliciach. K opálenej pleti zvolila kontrastné biele šaty. Rafinovaný strih maximálne podčiarkol jej pôvaby a zrejme pošteklil aj mužskú fantáziu. „V šatách som sa cítila veľmi príjemne a boli ako stvorené na tieto horúčavy. Pozornosť som budila najmä vďaka šikovnosti mojej návrhárky,” povedala nám tmavovláska. 

To, že Chomistekovej krása nenechala pánov chladnými, dokazuje aj fotografia zo zahajovacieho večera. Jeden z prítomných totiž neváhal a prejavil kráske svoje sympatie. Tá síce zostala trošku zaskočená, ale prijala to s úsmevom. „Bolo to veľmi milé gesto. Galantní muži ešte existujú,” komentovala túto situáciu príjemne prekvapená Karolína. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu