Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Takto ste slovenskú Miss ešte nevideli: Provokuje nahotou!

Misska Karolína Chomisteková sa fotila s minimom mejkapu aj oblečenia. Zobraziť galériu (7)
Misska Karolína Chomisteková sa fotila s minimom mejkapu aj oblečenia.

RUSOVCE - Odhalená! Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková (19) sa pred pár dňami postavila pred objektív fotoaparátu pri východe aj západe slnka. Mala pritom na sebe len minimum mejkapu a zdá sa, že aj oblečenia. Záber vo vode totiž navodzuje dojem nahoty. Hoci má tmavovláska podľa zmluvy vyzliekanie zakázané a nič podstatné nevidno, sexepíl a provokatívny náboj tam je.

Už aj ona dráždi! Snáď každý si pamätá pravidlo súťaže Miss Slovensko, podľa ktorého sa krásky s titulom nemôžu verejne odhaľovať. Napriek tomu má už tohtoročná víťazka Karolína Chomisteková na svojom konte prvý „nahý” záber.

Fotografia vo vode totiž vyzerá tak, akoby do nej tmavovláska vliezla vyzlečená. „Táto snímka vznikla šikovnosťou fotografky, pretože Karolína má svoje hranice a chcela mať na sebe plavky,” povedala nám PR manažérka agentúry Forza Zuzana Čižmáriková.

Zvedavých pohľadov sa pritom najkrajšia Slovenka báť nemusela. Fotenie totiž prebiehalo skoro ráno - pri východe slnka. „Hoci sme si museli privstať, fotenie bolo skvelé. Žiadna horúčava, len príjemne vyhriata voda a nikde nikoho. Rusovce o piatej-šiestej ráno majú svoje čaro,” povedala nám Chomisteková. Napriek súkromiu však svoju prirodzenú hanblivosť neprekonala a zrejme to ani tak skoro nespraví...

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu