Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nežná aj sexi: Takto nás bude najkrajšia Slovenka reprezentovať na Miss World!

Karolína sa predstaví v sexi zlatej a romantickej ružovej róbe. Zobraziť galériu (10)
Karolína sa predstaví v sexi zlatej a romantickej ružovej róbe.

BRATISLAVA - Očarí celý svet?! Už v pondelok odletí naša aktuálna Miss Slovensko Karolína Chomisteková (19) na prestížnu súťaž krásy Miss World 2013. So sebou si samozrejme vezme viacero šiat, v ktorých sa bude snažiť zaujať. Pozornosť môže napríklad upútať v sexi zlatom modeli alebo v romantickej ružovej. Ako sme zistili, práve róba určená pre finálový večer musela byť na poslednú chvíľu upravovaná. Tmavovláske sa totiž podarilo v uplynulých dňoch schudnúť.

Karolína Chomisteková na Miss Slovensko 2013 zaujala aj svojou podobnosťou s brazílskou modelkou Adrianou Limou. Možno jej tvár rovnako vzbudí pozornosť aj na Miss World, kam odlieta už o pár dní. 

Naša kráska si na svetové finále berie aj bohatú garderóbu. O tú sa postarali dve slovenské návrhárky. Ružový model, ktorý si Chomisteková oblečie na záverečný galavečer, má na svedomí Veronika Lokajčíková. „Mojím zámerom bolo, aby v nich vynikla Karolínina krásna tvár, postava a charizma,” uviedla módna dizajnérka. Práve táto róba ju však na poslednú chvíľu aj trochu potrápila. Ako sme sa dozvedeli, boli potrebné menšie úpravy. Karolína totiž nečakane schudla a šaty sa museli zužovať. 

Hoci stratu kíl tmavovláska neplánovala, jej postava o to lepšie vynikne aj v odvážnejšom modeli od Michaely Ľuptákovej. V ňom sa naša reprezentantka predstaví na módnej šou v rámci voľby najkrajšej ženy sveta. 

Finálový večer Miss World 2013 sa uskutoční 28. septembra v Jakarte a Chomisteková verí, že ju priletí podporiť aj časť jej rodiny. „Plánujú ma prísť pozrieť brat so sestrou, no uvidíme, ako sa im to kvôli školským povinnostiam podarí. Dúfam, že sa všetko vyvinie tak, aby v hľadisku bolo vidieť slovenské vlajky,” povedala Karolína. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu