Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najkrajšia Slovenka ukázala sestru: Akčná dovolenka v sexi bikinách!

Karolína Chomisteková si užívala dovolenku aj s akčnou sestrou Eliškou. Zobraziť galériu (5)
Karolína Chomisteková si užívala dovolenku aj s akčnou sestrou Eliškou.

PAG - Jedna krajšia ako druhá! Aktuálna Miss Slovensko Karolína Chomisteková (19) si užívala letnú dovolenku s rodinou v chorvátskom letovisku. O zábavu mala postarané hlavne vďaka akčnej sestre Eliške. Práve ona spôsobila, že krásky nečakane nakrúcali tanečné scény do videoklipu. Dievčatá si samozrejme vychutnávali aj more a pláž, kde vystavovali na obdiv svoje postavičky v plavkách.

Opálená a oddýchnutá! Takto teraz môžeme charakterizovať Miss Slovensko 2013 Karolínu Chomistekovú. Tmavovláska sa totiž len pred pár dňami vrátila z dovolenky, ktorú strávila s rodičmi a tromi súrodencami v Chorvátsku.

Aj južania sa tak mohli popásť očami na jej skvelej postave, ktorú dávala na obdiv v sexi bikinách. Nijako však za ňou nezaostávala ani staršia sestra Eliška. A keď sa k nim v jeden večer pridala riaditeľka súťaže krásy Magdaléna Šebestová, zvodných kriviek bolo pokope viac než dosť.

Okrem oddychu si však Karolína užila aj akčnú zábavu. „Moji súrodenci sú veľmi veselá kopa, s nimi sa človek nikdy nenudí. Jedného dňa sme napríklad celkom nečakane nakrúcali vďaka mojej sestre tanečné kúsky do jedného videoklipu,” prezradila nám Chomisteková. Jediným negatívom pobytu bol fakt, že nestihla vystúpenie rapera Snoop Dogga, ktorý na Pagu vystupoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu