Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Járová si útokom na Markízu zavarila: Chceš vojnu? Budeš ju mať!

Podľa prvej víťazky reality šou Farma Andrey Járovej boli pokračovania plné vulgárnosti a prízemnosti. Ostatným súťažiacim sa však jej názor vôbec nepozdáva. Zobraziť galériu (5)
Podľa prvej víťazky reality šou Farma Andrey Járovej boli pokračovania plné vulgárnosti a prízemnosti. Ostatným súťažiacim sa však jej názor vôbec nepozdáva. (Zdroj: Topky, tv markíza)

BRATISLAVA – Rozčúlila ich! Prednedávnom sme vás informovali o negatívnom názore playmate Andrey Járovej (29) na pokračovania reality šou Farma. Niekdajšia víťazka tohto projektu sa vyjadrila, že uplynulé série boli plné vulgárnych a prízemných ľudí. A to nemala robiť. Odozva na jej kritické slová totiž na seba nenechala dlho čakať. Samotní súťažiaci jej odkazujú, že pokiaľ chce vojnu, bude ju mať.

Ako sme vás na topkách informovali, playmate Andrea Járová sa v uplynulých dňoch vyjadrila na adresu druhej a tretej série markizáckej šou Farma. Historicky prvá víťazka tohto projektu opísala na sociálnej sieti Facebook svoje zhnusenie z bezcharakternosti a vulgárnosti, ktorú televízni súťažiaci prezentujú. „Som toho názoru, že tá šou je už teraz o niečom inom ako bývala. Vytratila sa tam pointa. Je to o ľuďoch, ktorí sú vulgárni, bez chrbtovej kosti a na môj vkus prízemní,“ napísala Járová. Blondínkin názor však neostal bez odozvy.

Do redakcie nám totiž zavolali pobúrení súťažiaci z poslednej Farmy. Tí tvrdia, že práve Járová je tá posledná, ktorá by ich mala kritizovať. „Odsudzujem človeka, ktorý tam účinkoval a aj vyhral Farmu a vyjadruje sa, že ostatné statkárske relácie boli vulgárne. Veď aj ona sama sa obnažovala v televízii,“ povedal pre topky.sk Peter Vaculčík.

Podobne reagovala aj jeho farmárska kolegyňa Jana Kállayová. „Každý, kto sa zúčastnil tejto reality šou, je podľa mňa hrdina. Ona, prvé čo spravila, mala sex s Dj-om. Vyzývam ju, nech ide ako ja za tri a pol mesiaca do duelovej búdky 7-krát. Nech zažije farmu, ako bola trojka. Ona mala na ružiach ustlané,“ povedala rozhorčená blondínka. Rovnaký názor na vzniknutú situáciu majú vraj aj ostatní súťažiaci. „Uráža nás, že človek, ktorý bol v tej istej reality šou, sa naváža do druhých účinkujúcich,“ zhodli sa viacerí. Hanlivé vyjadrenia na ich adresu nechcú nechať tak. „Chce vojnu medzi farmármi? Bude ju mať,“ dodala Kállayová na záver rozhodne. Nechajme sa teda prekvapiť, v akej forme sa budú chcieť urazení statkári pomstiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu