Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Markizácky exfarmár sa pustil do svojich kolegov: Hrajú sa na veľké hviezdy a potom TOTO!

Peter Vaculčík Zobraziť galériu (9)
Peter Vaculčík

BRATISLAVA - V týchto dňoch už v Markíze vrcholia prípravy na ďalšiu sériu reality šou Farma. Tentoraz však televízia neorganizovala žiadne kastingy, ale na statok povolala bývalé hviezdy z projektu... A podľa informácií, ktoré sa nám podarilo zistiť, na hospodárstve sa stretne naozaj zaujímavá partička ľudí. K tej sa na sociálnej sieti Facebook vyjadril aj bývalý účastník tejto šou Peter Vaculčík (24). A servítku pred ústa si teda rozhodne nedával. Poriadne im naložil!

V utorok a sa na verejnosť dostala informácia o tom, že televízia Markíza už po dvoch mesiacoch pripravuje ďalšiu Farmu. Ako sme vás o deň neskôr na Topkách informovali, na statok by sa mali tentoraz vrátiť viaceré výrazné tváre predchádzajúcich sérií. 


Prísne tajné plány Markízy: Farma už po dvoch mesiacoch... S týmito starými hviezdami!


Peter Vaculčík, ktorý sa o zábavu staral v treťom ročníku markizáckej šou, však medzi nimi nie je. A dôvod? Za pár korún vraj zo seba nebude robiť na obrazovkách vola... Napísal to na svojom profile na sociálnej sieti Facebook. A poriadne drsné slová adresoval aj svojim farmárskym kolegom. Hrajú sa vraj na veľké hviezdy a potom za pár drobných pristúpia na toto. 

Markíza stavila na hviezdy Farmy? A teraz sa pýtam – dosiaľ som čítal len o tom, aký sladký život majú, ako si žijú, aká akcia tam, sem, hentam, Orechová potôň, moderovačka za stovky eur za večer. Teraz sa pýtam, tieto ženy, ktoré sa ukazujú polonahé alebo „seskaté“, sú nútené tam ísť?“ napísal exfarmár na webe. 

„Ja vám vravím, tí, ktorí už v tomto televíznom bahne boli a opäť tľapnú rukou na toto, sú na to odkázaní! Lebo keď sú také hviezdy a zarábajú na moderovačkách, foteniach a pod., nepôjdu robiť opäť vola za 800 eur Farma/mesiac a Bez servítky 300 eur/5 dní – a priatelia, v hrubom!“ napísal na rovinu Vaculčík.

Účasť v reality šou odmietla aj jeho kolegyňa Jana Kállayová. Tá peniaze od televízie a 5 minút slávy neprijala kvôli rodine. „Môj syn a manžel sú mi prednejší ako nejakých 800 eur. Určite ich kvôli tomu neopustím na dva mesiace,“ povedala pre Topky.sk Jana Kállayová.

Viac o téme: Peter Vaculčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu