Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Šokujúca dohra markizáckej šou: Útek a vulgárne nadávky štábu!

Šou Poď na rande, v ktorej účinkuje aj exfarmár Peter Vaculčík, mala poriadne nečakanú dohru. Zobraziť galériu (13)
Šou Poď na rande, v ktorej účinkuje aj exfarmár Peter Vaculčík, mala poriadne nečakanú dohru. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Láskou pobláznený! Tento týždeň si diváci televízie Doma môžu pozrieť špeciálne vydanie zoznamovacej šou Poď na rande. V nej sa počas nakrúcania stretlo päť mužov, ktorí bojovali o priazeň 27-ročnej Ivany. Ako sa nám podarilo zistiť, niekoľko spoločne strávených dní malo nečakanú dohru. Keď si jedného zo súťažiacich atraktívna blondínka nevybrala, predviedol poriadnu žiarlivostnú scénu. Vulgárne vynadal štábu a celý svoj výstup ukončil v aute, v ktorom sa pred všetkými zamkol.

Dnes štartuje na televízii Doma špeciálne vydanie relácie Poď na rande. Počas celého tohto týždňa budú o srdce sympatickej Ivany bojovať piati muži. Medzi nimi napríklad aj bývalý markizácky farmár Peter Vaculčík, či raper Zverina. Každý z nich bude mať následne jeden celý deň na to, aby svoju vyvolenú zaujal čo najviac. Okrem jej citov totiž môže vyhrať aj atraktívnu finančnú výhru.

Ako sa nám však podarilo zistiť, pre niektorých sa zmenila zábavná šou na skutočný boj o lásku - necelý týždeň totiž stačil na to, aby sa niektorí súťažiaci do šarmantnej asistentky riaditeľa zamilovali. A práve toto sa stalo kameňom úrazu.

V závere šou si totiž blondínka vybrala „toho nesprávneho“. A potom už nasledovalo to, čo azda nikto nečakal. Jedného zo súťažiacich totiž jej rozhodnutie rozčúlilo natoľko, že predviedol poriadnu žiarlivostnú scénu. Nechýbali dokonca ani výkriky, spŕška výčitiek, či séria vulgárnych nadávok adresovaných štábu. Celé to napokon ohrdnutý ctiteľ zaklincoval svojim útekom do auta, kde sa pred všetkými zavrel. 

„Dotyčný súťažiaci sa po tom všetkom zosypal. Bral to príliš vážne. Keď si ho nevybrala, zavrel sa urazený do auta,“ povedal o vzniknutej situácii zdroj topiek. Celé sa to odohralo mimo televíznych kamier.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu