Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Playmate Járová sa naváža do Markízy: Vulgárnosť a prízemnosť!

Andrei Járovej sa nepáči, akých súťažiacich vyberá Markíza do šou Farma. Zobraziť galériu (10)
Andrei Járovej sa nepáči, akých súťažiacich vyberá Markíza do šou Farma.

BRATISLAVA - Má výhrady! Andrea Járová (29) sa na televíznych obrazovkách zviditeľnila najmä účinkovaním v premiérovej Farme na Markíze. Dokonca celú šou aj vyhrala. Televízia najnovšie pripravuje už štvrtú sériu. Ňou však svoju blonďavú hviezdu z jednotky zrejme nepoteší. Podľa bývalej playmate sa totiž súťaž od jej účasti dramaticky zmenila, doslova zvrhla. Vládne v nej vraj vulgárnosť a bezcharakternosť.

Už by to tam nedokázala vydržať! Andrea Járová sa stala historicky prvou a v podstate aj najznámejšou víťazkou šou Farma. Od jej účinkovania však súťaž stratila na kvalite. Aspoň podľa blondínkiných tvrdení.

Andrea by si opätovné účinkovanie vedela predstaviť len v prípade, že by program zostal taký, aký bol počas prvej série. „Som toho názoru, že tá šou je už teraz o niečom inom, ako bývala,” tvrdí playmate na sociálnej sieti. „Vytratila sa tam pointa. Je to hlavne o ľuďoch, ktorí sú vulgárni, bez chrbtovej kosti a na môj vkus prízemní,” napísala Járová.

Pravda je, že v druhej a tretej Farme boli o čosi kontroverznejší účinkujúci. Roland Sedláček mal napríklad na konte gayporno, Lucia Nemčeková zas na viacerých záberoch ukázala všetky zákutia svojho tela. Navyše si privyrábala ako spoločníčka. O sexe za peniaze sa hovorilo aj pri Nikole Komorovej.

Farmári sa napríklad aj častejšie dostali k alkoholu. Druhá séria sa začala ožran párty a tiež viackrát dostali plný demižón ako odmenu za vykonanú prácu. Potom dochádzalo k hádkam, ale napríklad aj k tomu, že Ľudovíta Mládková vykonala malú potrebu v spálni.

Topky.sk spojili aj so samotnou Járovou a zisťovali, čo konkrétne jej prekážalo na novších vydaniach statkárskeho projektu. „V uplynulých sériách som cez nadávky a urážanie nič zaujímavé nevidela. Dokonca aj výber účastníkov bol podľa môjho názoru slabý a ničím zaujímavý,” povedala nám blondínka. Ako dodala, niektorí ľudia sa v šou iba pretŕčali a nešlo im o samotnú podstatu. „Farma by mala byť o prírode, o ľuďoch, súdržnosti, o tom, ako si poradiť v neľahkých situáciách a podobne. Určite nie o vulgárnosti, scénkach ako z erotického filmu a alkohole. Myslím, že tvorcovia pozabudli na význam Farmy a viac sa sústredili na čísla sledovanosti,” otvorene skritizovala pokračovania projektu.

VIDEO: Farmári z prvej série nakrútili aj videoklip

Farmársky videoklip

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu