Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Tajný džob hviezdnej Pociskovej: Toto by ste do nej nepovedali!

Nela Pocisková pomáha v rodinnej reštaurácii. Zobraziť galériu (8)
Nela Pocisková pomáha v rodinnej reštaurácii.

BRATISLAVA - Neštíti sa ani fyzickej roboty! Nela Pocisková (22) sa pomaly, ale isto, stáva slovenskou hereckou hviezdou. Vďaka tomu sa na nedostatok práce naozaj sťažovať nemôže. Zaujímavé ale je, že pri množstve aktivít stíha aj povolanie, ktoré by ste do nej netipovali. Ako sme sa dozvedeli, občas sa objaví v jednej z bratislavských reštaurácií ako pomocná sila v kuchyni.

Žiadna rozmaznaná princezná! Nela Pocisková sa na nedostatok kšeftov nemôže sťažovať. A to neplatí iba pre Slovensko. Vďaka projektom Jána Ďurovčíka totiž zožala slávu už aj vo viacerých predstaveniach v Čechách.

Ako sme sa ale najnovšie dozvedeli, Nela by sa v krajnom prípade uživila aj iným chlebíčkom než tým hereckým. Napríklad, ako pomocná sila. Veď aj v rodinnej reštaurácii v Devínskej Novej Vsi občas priloží ruku k dielu. „Keď som tam a majú na obed veľký frmol, tak pomôžem,” potvrdila nám Pocisková.

Mnohí hostia by si zrejme pripadali poctení, keby ich obslúžila seriálová a muzikálová hviezda. Nelin úsmev by im určite pridal na chuti. Všetko je však trochu inak. „Pomáham len tak, že ma nie je vidieť. Väčšinou len niečo odnesiem, prinesiem, vyčistím nejaký ten pohár. Sú to len drobnosti, nič extra,” vysvetlila nám herečka. Zdá sa teda, že v tomto prípade si na maniere rozhodne nepotrpí.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu