Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pravda o najsexi scénach Nely Pociskovej: Vieme, do čoho ju nútili!

Nela Pocisková sa podľa pôvodného scenára mala zbaviť aj podprsenky. To však odmietla. Zobraziť galériu (7)
Nela Pocisková sa podľa pôvodného scenára mala zbaviť aj podprsenky. To však odmietla.

BRATISLAVA - Začiatkom týždňa sa predviedla Nela Pocisková (22) v markizáckom seriáli Búrlivé víno v najodvážnejších scénach jej pracovnej kariéry. Išlo o stvárnenie intímneho zblíženia s hlavným hrdinom, ktorého hrá Juraj Loj (28). V súvislosti s pikantným nakrúcaním sa nám podarilo zistiť, že tvorcovia chceli, aby tmavovláska ukázala oveľa odvážnejšie posteľné radovánky.

Vyzliekla sa, nie však úplne! Nela Pocisková v utorok prekvapila priaznivcov seriálu Búrlivé víno, keď sa objavila v intímnych scénach s kolegom Jurajom Lojom. Tie boli totiž zatiaľ najodvážnejšie v jej kariére. Zaujímavosťou je, že pôvodne bol scenár napísaný úplne inak. Hlavná hrdinka sa mala odhaliť úplne.

Pocisková si však ešte pred dohodnutím spolupráce na účinkovaní v Búrlivom víne dala podmienku. Od prvého prečítania scenára, ešte pred podpisom zmluvy, som poprosila produkciu o toleranciu a upozornila som ich na to, že na úplne obnažené scény sa necítim,” prezradila nám herečka.

Napriek tomu však na ňu tvorcovia neskôr tlačili, aby pri stvárňovaní intímnych scén ukázala oveľa viac. „Pri samotnom nakrúcaní sa ma ešte pokúšali presviedčať. Ja som však veľmi hanblivý typ. A oni to rešpektovali,” prezradila Nela pikošku zo zákulisia a dodala: Tieto scény nikdy nie sú nič príjemné.

Zverenkyňa Jána Ďurovčíka zároveň podotkla, že si kvôli ostychu vydupala, aby pri výrobe intímnych scén zostali na pľaci len tí najpovolanejší. „Vážim si, že tvorcovia boli tolerantní k mojej prosbe, aby tam bolo čo najmenej ľudí. A ako som videla výsledok, tak to urobili pekne a jemne,” vyjadrila sa herečka, ktorá sa tak skoro pred kamerou zrejme nevyzlečie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu