Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pocisková v slzách: Môže za to Ďurovčíkova láska!

Nela Pocisková sa na pódiu rozplakala. Tým, že jej Ján Ďurovčík umožnil hrať postavu Júlie v muzikáli o láske, sa jej splnil veľký sen. Zobraziť galériu (69)
Nela Pocisková sa na pódiu rozplakala. Tým, že jej Ján Ďurovčík umožnil hrať postavu Júlie v muzikáli o láske, sa jej splnil veľký sen.

BRATISLAVA - Večer plný emócii a dojatia! Koniec týždňa patril slávnostnej premiére muzikálu Rómeo a Júlia, ktorý mal režisérsky v rukách Ján Ďurovčík (41). V príbehu plnom lásky a nenávisti stvárnila jednu z hlavných postáv choreografova bývalá priateľka Nela Pocisková(22). Talentovaná herečka a speváčka nám v rozhovore prezradila, že sa jej tak naplnil jeden z veľkých snov. Nečudo, že sa na pódiu neubránila slzám.

Opäť spolu! Vzťah Nely Pociskovej a Jána Ďurovčíka síce koncom minulého roka stroskotal, v pracovnej oblasti sa však cesty dvojice nerozišli. Práve naopak. Najnovšie sa na dosky divadla Nová scéna dostal muzikál Rómeo a Júlia, ktorý mal v piatok večer slávnostnú premiéru. Obrovský a dlhotrvajúci aplauz bol pre protagonistov a rovnako tak aj pre samotného režiséra veľkou odmenou za viac ako dva mesiace plné driny.

Vystúpenie bolo plné emócii, čo sa prejavilo aj na Pociskovej. Tá sa priamo na pódiu od dojatia rozplakala. „Doľahli na mňa všetky tie pocity z toho, že sa končí skúšobné obdobie, ktoré bolo síce náročné, ale zároveň aj krásne. Pustila som si trošku slzičky. Cítila som šťastie, ľútosť, dojatie, vďačnosť, širokú škálu pocitov,“ povedala nám po premiére Nela. Tá sa tiež netajila tým, že práve úloha Júlie bola pre ňu vždy veľkým snom.

Keďže príbeh znepriatelených rodín a dvoch zaľúbencov je hlavne o láske, zaujímalo nás, ako ju vníma aj samotná herečka. „Možno to vyznie ako klišé, ale je pre mňa absolútne všetkým. Mala by byť v každom z nás. Je to najviac,“ reagovala brunetka.

O naplnenie Nelinho sna sa do veľkej miery pričinil aj jej bývalý partner Ján Ďurovčík. Práve on totiž muzikál o láske režíroval a mal na starosti aj choreografiu. „Čo viac si človek môže priať? Boli sme všetci dojatí – herci aj ľudia. Hovorili mi, že sú z výkonov hercov nadšení. Divadlo je tu pre ľudí a práve tieto pocity sú podstatné,“ poznamenal Ďurovčík, z ktorého bolo cítiť šťastie a hrdosť. „Som veľmi rád, že sme vybrali tak, ako sme vybrali. Po dlhšom čase je to predstavenie, ktoré kladie nárok na celú škálu sólistov. Výhodou toho predstavenia je, že diváci uvidia množstvo talentovaných hercov,“ uzavrel režisér.

Príbeh plný lásky a nenávisti si prišlo pozrieť množstvo známych tvárí. Zábery z piatkovej slávnostnej premiéry nájdete v našej GALÉRII.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu