Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Pocisková a Ďurovčík 2 mesiace po rozchode: Ako žijú bez seba?!

Na fotografii je dvojica v čase, keď im to klapalo. Hoci sa aj v súčasnosti stretávajú, ide len o pracovný vzťah. Zobraziť galériu (4)
Na fotografii je dvojica v čase, keď im to klapalo. Hoci sa aj v súčasnosti stretávajú, ide len o pracovný vzťah.

BRATISLAVA – Čo sa zmenilo? Pred Vianocami zarezonovala slovenským šoubiznisom správa o rozchode dlhoročných partnerov Nely Pociskovej (22) a Jána Ďurovčíka (41). Dva mesiace po krachu ich lásky sme od dvojice chceli vedieť, ako to medzi nimi vyzerá v súčasnosti. Ich vzťah je totiž špecifický v tom, že aj po rozpade sú v kontakte takmer nepretržite – režisér naďalej mladú herečku zastupuje po pracovnej stránke.

Ján Ďurovčík a Nela Pocisková oficiálne potvrdili rozchod koncom minulého roka. No napriek tomu, že už dva mesiace netvoria pár, i tak sú v kontakte na dennej báze. Práve v týchto dňoch spolu nacvičujú nové predstavenie Rómeo a Júlia, na ktorom sa Ďurovčík podieľa režisérsky a jeho zverenkyňa obsadila jednu z hlavných postáv.

U choreografa sme preto zisťovali, ako to v súčasnosti medzi nimi vyzerá po pracovnej stránke. „Na Nelu som vždy pozeral ako na divadelnú postavu v inscenácii, v ktorej hrá. Tentokrát je pre mňa Júliou, počas muzikálu Ôsmy svetadiel bola Janou. V tomto smere sa v našom pracovnom vzťahu nezmenilo vôbec nič. Akurát možno to, že som na ňu menej prísny. Keď sme totiž tvorili pár, tak som jej neodpustil absolútne nič. Hlavne kvôli tomu, aby nevzniklo podozrenie či pocit, že je uprednostňovaná. Všetci vedia, že som na ňu bol až prehnane prísny,“ priblížil pre topky.sk Ďurovčík. 

Podobnú rétoriku zvolila aj jeho zverenkyňa Nela Pocisková. „Keď Jano skúša, tak vám nedá šancu dostať sa do jeho hlavy inak, než ako postava, ktorú hráte. V tom období je posadnutý a trochu mimo. Vníma vás len ako postavu. Vždy to tak bolo. A nielen voči mne, ale voči všetkým. Aj svojim najlepším kamarátom,“ vyjadrila sa na margo práce s bývalým partnerom. Zároveň tiež priznala, že režisér má na ňu v súčasnosti nižšie nároky. „Je trošililinku menej prísny, ale asi sa mi to len zdá. Asi preto, lebo keď sme boli pár, tak mi neodpúšťal vôbec nič. Ale inak náš vzťah nikdy nezasahoval do skúšobného obdobia. Možno sme len trochu viac pokojní,“ dodala herečka. 

Keď sme však chceli prejsť na tému súkromia, obaja nám slušne povedali, že sa k tomu nebudú vyjadrovať. „To by som nerád komentoval,“ povedal Ďurovčík. Rovnakej odpovede sme sa dočkali aj od samotnej Nely.

Zo zdroja blízkeho dvojici sme sa však dozvedeli, že v súčasnosti spolu vychádzajú podstatne lepšie, ako keď tvorili pár. „Sú oveľa viac v pohode, ako boli, keď tvorili pár. Zrejme vtedy prevládali emócie, ktoré prenášali zo súkromného do pracovného života. Čo však v súčasnosti prežívajú vo svojom vnútri, nikto nevie. Obaja sú typy, že to nedávajú najavo. Navonok to však vyzerá ideálne,“ povedal náš zdroj.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu