Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nela Pocisková sa prvýkrát vyzliekla: Najodvážnejšie scény jej kariéry!

Počas natáčania scénky v seriály Búrlivé víno, skončila Nela Pocisková hore bez. Zobraziť galériu (8)
Počas natáčania scénky v seriály Búrlivé víno, skončila Nela Pocisková hore bez. (Zdroj: TV MARKÍZA, )

BRATISLAVA – Odhalila sa! Odkedy herečka a speváčka Nela Pocisková (22) podstúpila plastickú operáciu pŕs, svoje vnady držala pod prísnou kontrolou. Dva roky po zákroku však urobila výnimku. Kvôli účinkovaniu v seriáli Búrlivé víno poodhalila niečo zo svojej ženskosti. Stalo sa tak pri vášnivej scéne s Jurajom Lojom (28). Interpretka sa ukázala nielen v spodnej bielizni, ale aj v intímnych posteľných záberoch.

Nela Pocisková podstúpila plastickú operáciu pŕs takmer pred dvoma rokmi. „Ako žena som sa necítila komfortne,“ odôvodnila vtedy svoje rozhodnutie mladučká umelkyňa. V tom čase estetický zákrok netajila, no viac sa k nemu nechcela vyjadrovať. Odvtedy prešla pomerne dlhá doba, počas ktorej si svoje prednosti prísne strážila. Dokonca aj na vystúpeniach odmietala zvodné kostýmy s hlbšími výstrihmi.

K výraznému ústupku však najnovšie predsa len došlo. A to vďaka účinkovaniu v marizáckom seriáli Búrlivé víno. V utorkovej epizóde sa herečka predviedla v na jej pomery nezvyčajne horúcej scéne - s kolegom Jurajom Lojom skončila v posteli. Intímnosti seriálových milencov boli naozaj pikantné. Nela pobehovala po pľaci iba v podprsenke. V jednom prípade to dokonca vyzeralo tak, že je v horných partiách úplne nahá. 

Brunetky sme sa chceli na pikantné zábery opýtať. No keď sme sa s ňou spojili a položili jej otázku týkajúcu sa jej práce, zložila nám telefón bez vysvetlenia. Pokúšali sme sa jej preto dovolať znovu. No to sa už neunúvala zdvihnúť vôbec - uprednostnila zrušenie hovoru. Vzápätí nám poslala SMS s tým, že má zlý signál. Pár sekúnd nato však zmenila názor. Zrejme si povedala, že to nie je dostačujúci argument a tak nás odkázala na svojho manažéra. 

Kontaktovať známeho choreografa v súvislosti s posteľnými scénami jeho zverenkyne nám však prišlo pritiahnuté za vlasy. O pár hodín neskôr, po konzultácii s Jánom Ďurovčíkom, sa však Nela predsa len ozvala. „Takéto scény pre mňa nie sú nič príjemné, ale je to súčasť hereckej práce. Poprosila som produkciu, aby ich bolo čo najmenej a hlavne, aby bolo na pľaci čo najmenej ľudí. Verím štábu, že výsledok bude jemný, znela Nelina odpoveď na našu otázku. 

Posteľné scény Nely Pociskovej a Juraja Loja v Búrlivom víne.
Zobraziť galériu (8)
Posteľné scény Nely Pociskovej a Juraja Loja v Búrlivom víne.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu