Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Krach vzťahu Pociskovej a Ďurovčíka: Vieme, prečo to skončilo!

Ján Ďurovčík a Nela Pocisková už netvoria pár. Zobraziť galériu (7)
Ján Ďurovčík a Nela Pocisková už netvoria pár.

BRATISLAVA - Krízu neprekonali! Nela Pocisková (21) a Ján Ďurovčík (41) mali ako partnerská dvojica problémy už v októbri. No až túto stredu spoločne priznali, že svoj zväzok považujú za ukončený. V tejto situácii sa vynorili aj špekulácie o zásahu tretej osoby, všetci zúčastnení to však popierajú. Čo teda stálo za rozpadom vzťahu choreografa a herečky?!

Krachlo im to! Po rokoch spolupráce, ktorá prerástla do partnerského vzťahu, sa osobné cesty Jána Ďurovčíka a Nely Pociskovej rozišli. Bývalý pár to spoločne potvrdil v stredu.

Otázka je, čo sa medzi nimi pokazilo. Objavili sa špekulácie o pomere Nely s hereckým kolegom Jurajom Lojom. „Za naším rozchodom nie je žiadny iný človek,” tvrdia expartneri. „Nikdy sme nekomentovali svoje súkromie,” dodali a odmietli bližšie špecifikovať dôvody ochladnutia ich vzťahu.

Podľa našich informácií je za tým s najväčšou pravdepodobnosťou zmena týkajúca sa Pociskovej. Choreografa a režiséra spoznala ako pätnásťročná a podľa všetkého netrvalo dlho, kým začali mať k sebe čoraz bližšie. Pár síce priznal svoj vzťah len pred necelým rokom, no v kuloároch šoubiznisu sa o nich šepkalo už dlhšie. Medzitým však pubertiačka vyrástla. „Nela dospela a začala mať na niektoré veci iné názory,” tvrdí náš zdroj.

Premena dievčatka na ženu nakoniec vyvrcholila tým, že pár sa začal čoraz častejšie hádať. Výmeny názorov potvrdil aj samotný Ďurovčík, keď sme v októbri písali o ich kríze. „Rozchádzame sa každé dva dni,” povedal nám vtedy. Síce to myslel aj s istou nadsázkou, nakoniec sa im však tieto turbulencie nepodarilo ustáť a dnes sú už bývalými partnermi.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu