Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Koniec Pociskovej a Ďurovčíka? Nela si vraj narazila partnera Zuzany Kanócz!

Juraj Loj a Nela Pocisková vraj tvoria milenecký pár. Zobraziť galériu (5)
Juraj Loj a Nela Pocisková vraj tvoria milenecký pár.

BRATISLAVA - Nečakané! Slovenským šoubiznisom rezonuje informácia, že Nela Pocisková (21) a Juraj Loj (28) tvoria nový milenecký pár. V prípade oboch aktérov ide priam o neuveriteľnú vec. Mladá herečka je totiž už dlhšiu dobu vo vzťahu so svojim tútorom Jánom Ďurovčíkom (41), speváčkin kolega má zas dlhoročnú partnerku Zuzanu Kanócz (32). Tá len nedávno prišla o bábätko.

Milencami pred kamerami aj mimo nich? Pomer Nely Pociskovej a Juraja Loja je momentálne horúcou témou. Dvojica sa vraj zblížila počas nakrúcania pripravovaného markizáckeho seriálu Búrlivé víno, kde stvárňujú ústredné postavy. Podľa našich zistení je však veľmi málo pravdepodobné, že sú správy o mileneckej afére pravdivé.

Na topkách sme síce nedávno informovali, že vzťah Nely Pociskovej a Jána Ďurovčíka prechádzal krízou, choreograf však rozchod poprel. „Je to blbosť. Ale je pravda, že my sa rozchádzame každé dva dni. Tak ako v každom normálnom vzťahu,“ tvrdil topkám tútor mladej speváčky.

Oveľa nepravdepodobnejšie znie informácia o novom romániku z pohľadu Juraja Loja. Ten totiž už viac ako šesť rokov tvorí pár so Zuzanou Kanócz, s ktorou si plánovali založiť rodinku. V lete tohto roka sme priniesli informáciu, že herečka z markizáckeho seriálu Horúca krv nosí pod srdcom prvého spoločného potomka. Počiatočnú radosť partnerov však krátko na to vystriedal veľký smútok. Brunetka o dieťatko prišla v piatom mesiaci tehotenstva.

Juraj Loj sa nám k spomínaným informáciám napokon vyjadril. „Mojou partnerkou je Zuzana Kanócz a s Nelou Pociskovou mám výlučne len kamarátsky a pracovný vzťah! Dúfam, že týmto je celá vec ukončená," zareagoval herec, keď sme sa ho na prípadný románik s Nelou opýtali. Podobne reagovala aj jeho partnerka Zuzana. „Nela je naša kamarátka a žiaden iný vzťah ako kamarátsky a pracovný medzi ňou a Jurajom nie je. Je to vymyslená záležitosť," napísala nám v sms správe Kanócz.

Pocisková a Ďurovčík okomentovali túto situáciu vo vyjadrení, v ktorom potvrdili aj svoj rozchod. Viac inforomácií nájdtet TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu