Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hlboká kríza medzi Pociskovou a Ďurovčíkom: Taja rozchod!?

Vzťah Jána Ďurovčíka a Nely Pociskovej sa otriasa v základoch. Zobraziť galériu (5)
Vzťah Jána Ďurovčíka a Nely Pociskovej sa otriasa v základoch.

BRATISLAVA - Kríza a dokonca rozchod! To sú slová, ktoré sa v týchto dňoch vo veľkom skloňujú v prípade Jána Ďurovčíka (41) a Nely Pociskovej (21). Podľa našich informácií sa ich vzťah otriasa v základoch a je otázne, či sa ho podarí zachrániť. Napriek tomu má vraj dvojica v pláne zostať aj naďalej v pracovnom kontakte. Nečudo, veď choreograf a zároveň tútor mladej slečny sa výrazne podpísal pod zrod a celé smerovanie jej umeleckej kariéry.

Tí, ktorí si mysleli, že Ján Ďurovčík a Nela Pocisková k sebe neodmysliteľne patria, budú najnovšie zrejme sklamaní. Podľa našich informácií totiž dvojica prechádza krízou, ktorá otriasa základmi ich lásky. Momentálne žijú oddelene a je otázne, či sa k sebe vrátia. Príčinou problémov vraj nie je žiadna tretia osoba. Pošuškáva sa, že sú za tým vzájomné nezhody a ponorková choroba. 

Keď sme sa v súvislosti s témou rozchodu spojili so známym choreografom, snažil sa situáciu zľahčovať. „Je to blbosť. Ale je pravda, že my sa rozchádzame každé dva dni. Tak ako v každom normálnom vzťahu,“ smial sa Ďurovčík. Priestor na vyjadrenie sme dali aj samotnej Nele. Telefonicky s nami hovoriť nechcela, pristúpila iba na esemes komunikáciu. „Keďže to patrí do kategórie súkromie, tak to nekomentujem,“ reagovala stroho. Či sa definitívny rozchod potvrdí, ukáže čas. No nie nadarmo sa hovorí, že bez vetra sa ani lístok nepohne.

Hoci nie je vylúčené, že sa cesty dvojice rozídu po súkromnej stránke, ich pracovný vzťah si to vraj neodnesie. Veď Ďurovčík nosí Nelu pod svojimi ochrannými krídlami od útleho veku a v súčasnosti s ňou má rozbehnuté množstvo aktivít nielen na Slovensku, ale aj v Čechách. Príkladom, že pár môže pracovne fungovať aj po rozchode, je Peter Šarkan Novák a Zdenka Predná. Tí spolupracujú dodnes, hoci je moderátor ženatý a speváčka zadaná.

Ján Ďurovčík a Nela Pocisková sa dali oficiálne dokopy minulý rok vo februári. Vtedy svoj vzťah potvrdili pred verejnosťou. V šoubiznisových kruhoch sa však o ich láske šepkalo už dlho.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu