Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pocisková a Ďurovčík boli zneužití: Jano v nepríjemnom šoku!

Nela Pocisková a Ján Ďurovčík čelia zneužitiu svojich identít. Zobraziť galériu (7)
Nela Pocisková a Ján Ďurovčík čelia zneužitiu svojich identít.

BRATISLAVA - Prosí ju o návrat?! Nela Pocisková (21) a Ján Ďurovčík (41) pred Vianocami priznali, že svoj súkromný vzťah považujú za ukončený. Do redakcie sme však dostali záznam internetovej konverzácie, v ktorej sa známy choreograf vyznáva zo svojich citov k mladej herečke a prosí ju o návrat k nemu. Ide však o podvrh - oba profily umelcov sú falošné. Režiséra zaskočilo, že sa zaňho a za jeho expartnerku vydáva niekto cudzí. Vzniknutú situáciu plánuje riešiť.

Toto nečakali! Je známe, že mnoho ľudí sa na sociálnych sieťach vydáva za osobnosti šoubiznisu. Falošný profil má na Facebooku aj hviezda Búrlivého vína Nela Pocisková. V pondelok ráno k nej však pribudol aj jej expartner Ján Ďurovčík.

Zaujímavé je, že nepravé identity herečky a choreografa spolu čulo komunikujú. Ich rozhovor vyvoláva dojem, že Ďurovčík sa nevie spamätať z rozchodu a stále Pociskovú miluje. „Nela, vráť sa. Nemôžem bez teba žiť,” napísal napríklad v Jánovom mene neznámy človek.

Režiséra táto konverzácia skutočne zaskočila a pobúrila. „Iba hlupák tomu môže uveriť,” povedal na margo toho, že niektorí ľudia podvodníka nemusia prekuknúť. „Je to navyše nelogické - nikto nikoho nenechal, takže nikto nikoho nemôže prosiť o návrat,” dodal, čím naznačil, že rozchod prišiel po obojstrannej dohode.

Topky.sk zisťovali, či dvojica kvôli zneužitiu svojich mien hodlá aj podniknúť nejaké kroky. „O Nelinom falošnom profile vieme a hľadáme spôsob, ako s tým niečo urobiť, ale o mne som naozaj netušil,” povedal nám režisér s tým, že na sociálnej sieti svoj vlastný profil založený nemá. „Naozaj ma to prekvapilo, lebo ja nie som herec ani spevák, som tvorca a o tých sa verejnosť chvalabohu, zaujíma menej,” dodal. Ako nám prezradil, Facebook je podľa neho klamlivá náhražka za medziľudské vzťahy.

Komunikácia falošného Jána s falošnou Nelou.
Zobraziť galériu (7)
Komunikácia falošného Jána s falošnou Nelou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu