Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pocisková a Ďurovčík opäť spolu: Rozchod nič neznamená!

Ján Ďurovčík a Nela Pocisková opäť bok po boku. Zobraziť galériu (12)
Ján Ďurovčík a Nela Pocisková opäť bok po boku.

BRATISLAVA – Znova bok po boku! Po rokoch spolupráce, ktorá neskôr prerástla do partnerského vzťahu, sa osobné cesty režiséra Jána Ďurovčíka (43) a herečky Nely Pociskovej (23) koncom roka 2012 rozišli. Aktuálne sú však opäť spolu. Dokopy ich dal nový projekt.

Nezanevreli na seba! Známeho choreografa a režiséra Jána Ďurovčíka spoznala Nela Pocisková ako pätnásťročná. Dvojicu spájala najprv práca, neskôr aj súkromie. Hoci sa o ich vzťahu šepkalo v kuloároch šoubiznisu dlhšie, oficiálne ho potvrdili až v roku 2011. O zhruba dvanásť mesiacov neskôr však ohlásili rozchod. Nela momentálne tvorí pár s hercom Filipom Tůmom, choreograf žiadnu oficiálnu partnerku nemá.

Hoci bývajú porozchodové vzťahy s expartnermi pošramotené, v prípade spomínanej dvojice to neplatí. Napriek tomu, že sa ich súkromné cesty rozišli, naďalej sú pracovne prepojení. Najnovšie sa dali opäť dokopy kvôli pripravovanému muzikálu. Taktovku nad ním drží Ján Ďurovčík, hlavnou hviezdou bude práve Pocisková. Keďže takýto model nie je príliš štandardný, u choreografa sme zisťovali, ako vlastne fungujú.

„Sme v kontakte. Tak, ako to bolo aj predtým. Hoci neúčinkovala v mojom poslednom muzikáli Horúčka sobotňajšej noci, teraz opäť bude. Pripravovaný Jesus Christ Superstar je môj životný sen. Bude to najväčší muzikál, aký tu doteraz bol,“ povedal pre topky.sk Ďurovčík.

V súvislosti so (staro)novou spoluprácou sme oslovili aj Pociskovú. Zaujímalo nás, ako vychádza s Ďurovčíkom dnes - dva roky po rozchode. Chceli sme tiež vedieť, či jej súčasnému partnerovi Filipovi Tůmovi nevadia jej spoločné stretnutia s bývalým, hoci sú teda iba pracovné. Na naše telefonáty ani sms správu však herečka nereagovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu