Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pocisková a Ďurovčík potvrdili ROZCHOD: Povieme pravdu, ako to je!

Nela Pocisková a Ján Ďurovčík sa rozišli. Zobraziť galériu (5)
Nela Pocisková a Ján Ďurovčík sa rozišli.

BRATISLAVA - Je koniec! Nela Pocisková (21) a Ján Ďurovčík (41) už k sebe v očiach verejnosti dlhodobo patria. Okrem spolupráce ich spájala aj láska, ktorú oficiálne priznali len vo februári 2011. Po niekoľkých mesiacoch spolužitia je však ich zväzku koniec. Informácie o skrachovanom vzťahu dnes obaja potvrdili pre topky.sk.

Na krízu vo vzťahu Nely Pociskovej a jej partnera Jána Ďurovčíka sme vás ako prví upozornili už začiatkom októbra. Hoci mnohí v tom čase rozchod dvojice spochybňovali, časom sa ukázalo, že už vtedy sa ich láska otriasala v základoch. Dnes totiž herečka a choreograf koniec svojho zväzku oficiálne potvrdili.

Spoločne vyhlasujeme, že už netvoríme pár. Keďže nikdy predtým sme svoje súkromie nekomentovali, rešpektujte, prosím, že vzťah dvoch ľudí je ich súkromnou záležitosťou. Za naším rozchodom nie je žiadny iný človek. Chceli sme len viac času na to, aby sme sa s tým vnútorne vysporiadali a hlavne nerušili vianočné sviatky, vyhlásila dvojica na margo svojho rozchodu.

K rozhodnutiu priznať koniec lásky ich zrejme dohnali aj špekulácie o tom, že sa Nela počas nakrúcania markizáckeho seriálu Búrlivé víno zblížila so svojím kolegom Jurajom Lojom. Obzvlášť nás mrzí a bolí, že do toho boli zatiahnuté tretie osoby a potvrdzujeme, že na správach o Nele a Jurajovi nie je ani štipôčka pravdy, reagovali Pocisková a Ďurovčík vo svojom vyhlásení. Sme hereckí kolegovia a nič viac. Urážajú ma akékoľvek vymyslené, ničím nepodložené dezinformácie, dodala Nela.

Hoci sa súkromné cesty dvojice rozišli, aj naďalej budú spolu pôsobiť v pracovnej oblasti. Nela je najúžasnejšia žena, akú poznám. Naďalej zostaneme kamaráti a budeme spolu normálne vychádzať. Rovnako tak ju budem aj naďalej zastupovať, povedal nám Ďurovčík. Hoci rozchod býva zväčša bolestivou záležitosťou, v tomto prípade to zrejme takto nie je. Ani Pocisková totiž na adresu expriateľa nešetrila chválami. Jano je skvelý človek, veľmi si ho vážim, reagovala brunetka. Fakt, že sa bývalí partneri nerozišli v zlom, potvrdzuje aj skutočnosť, že sa k rozchodu vyjadrili spoločne. Na záver chceme podotknúť, že je nám nesmierne ľúto, že naše súkromie otravuje verejnosť, ale nevieme sa brániť,  uzavreli herečka a choreograf.

Nelu Pociskovú a Jána Ďurovčíka spája práca dlhé roky. Ich profesionálny vzťah sa časom zmenil na lásku a vo februári 2011 sa na verejnosti prezentovali už aj ako zamilovaný pár. Bez problémov dokonca zvládli aj 3 mesiace odlúčenia, keď herečka odišla do Ameriky na študijný pobyt. Oddnes je však už ich vzťah minulosťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu