Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexi záber zo súkromného archívu: Haberová ukázala chutný zadoček!

Zuzane Haberovej unikol sexi záber z dovolenky. Dcéra známeho speváka na nej ukázala vypracovaný zadoček. Zobraziť galériu (6)
Zuzane Haberovej unikol sexi záber z dovolenky. Dcéra známeho speváka na nej ukázala vypracovaný zadoček. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Postavička ako lusk! Zuzana Haberová (28) sa podobne ako väčšina Slovákov vybrala v týchto dňoch na letnú dovolenku. Spolu s priateľom Ivanom Binďom Bindasom (32) ju strávila v Grécku. Tam si užívali spoločné chvíle. Nám sa podarilo získať od čitateľa záber z jej súkromného archívu, ktorý vznikol práve počas tohto pobytu. Blondínka na ňom vystavila na obdiv svoj vypracovaný zadoček.

Vaše tipy

Horúce letné počasie v kombinácii s oddychom zlákalo na dovolenkový pobyt aj spisovateľku a zároveň dcéru speváka Paľa Haberu - Zuzanu. Tá si ešte pred pár dňami užívala osviežujúce more a príjemný relax v obľúbenom Grécku. Ako sa nám podarilo zistiť, do zahraničia nevycestovala sama, spoločnosť jej robil priateľ, rozhlasový moderátor Ivan Binďo Bindas. „Dovolenku sme si vyberali na poslednú chvíľu, keďže sme obaja pracovne vyťažení. Voľba nakoniec padla na Rhodos,“ povedala pre topky.sk blondínka.

Nám sa podarilo získať záber z jej súkromného archívu z tohto pobytu, na ktorom predviedla svoj vypracovaný zadoček v tango bikinách na miestnej pláži. A za svoje krivky sa rozhodne hanbiť nemusí. Hoci tvrdí, že nie je z tých, ktorí by sa mučili v posilňovni, jej postava tomu nenasvedčuje. „V poslednom období sa snažím cvičiť, no veľmi málo. Nie som ani ten typ, ktorý by držal diéty. Skôr si myslím, že som to zdedila po rodičoch. V minulosti som aj dosť športovala, tak je možné, že to je spôsobené aj tým. No po tridsiatke si myslím, že to už také ľahké nebude,“ uzavrela tému svojej postavy blondínka. 

Sexi záber zo súkromného
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu