Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krutá rana pre víťazku Hlasu Bagovú: Radosť vystriedala smrť!

Mama Ivanny Bagovej prišla o bábätko. Zobraziť galériu (8)
Mama Ivanny Bagovej prišla o bábätko.

BRATISLAVA – Nešťastie! Radosť Ivanny Bagovej (18) z júnového víťazstva v Hlase Česko Slovenska a z nedávneho vydania nového cédečka vystriedal smútok. Jej mama Marianna prišla o vytúžené bábätko.

Atmosféra tohtoročných Dušičiek je pre rodinu Bagových o čosi bolestnejšia. Nielenže spomínajú na tých, ktorí už medzi nimi nie sú, ešte sa musia vyrovnávať aj s krutou novinkou. Ako informuje český portál super.cz, mama víťazky Hlasu Česko Slovenska prišla o nenarodené dieťa. „Áno, je to tak. Táto téma je však pre mňa veľmi citlivá a nechcela by som ju rozoberať. Snažím sa jej byť v tomto období oporou,“ zverila sa serveru plavovláska.

Nešťastná udalosť je pre blondínku s ukrajinskými koreňmi o to smutnejšia, že sa v poslednej dobe s mamou mierne odcudzili. A to z dôvodu, že mala zverenkyňa kouča Michala Davida množstvo práce s prípravami nedávno vydaného albumu Oheň v duši. Mariannu nevzala ani na dovolenku, ktorú s ňou plánovala od víťazstva v súťaži. Ako však Ivanna prezradila, chce jej to vynahradiť budúci rok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu