Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zdrvená víťazka Hlasu Bagová: Preklínam človeka, čo mi toto urobil!

Ivanna Bagová je nešťastná. Zobraziť galériu (5)
Ivanna Bagová je nešťastná.

NITRA - Hnev a beznádej! Také stavy aktuálne prežíva víťazka prvej série markizáckeho Hlasu Česko Slovenska Ivanna Bagová (21). Keď sa totiž v stredu vybrala k svojmu autu, čakalo ju naozaj nemilé prekvapenie.

Ivanna Bagová v súčasnotsi žije v Nitre, kde aj študuje. Ako speváčka ale vystupuje prakticky po celom Slovensku, a tak si zabezpečila vlastné auto. Dnes však už ľutuje, že nesiahla po lacnejšom a menej exkluzívnom modeli. Niekto jej totiž novučičké luxusné vozidlo odcudzil. 

Mladá blondínka zažila šok v stredu, kedy svojho tátoša nenašla tam, kde ho predtým zaparkovala. Okamžite ohlásila krádež polícii, no nerobí si veľké nádeje, že by sa jej auto vrátilo. „Preklínam toho človeka – aj všetky ďalšie generácie – ktorý mi ukradol moje drahé auto, ktoré som si kúpila za krvopotne zarobené peniaze. Bodaj by ho šľak trafil a do rána už nedýchal. Závisť ľudí nemá hranice. A všetky moje slzy, aby mu pripadli na kosti a zadrhol sa nimi,” reagovala poriadne rozhorčene Bagová prostredníctvom sociálnej siete. 

Vozidlo jej zmizlo priamo spred činžiaku, kde býva. „Ach, Bože, čím som si to zaslúžila, veď som nikomu nič neurobila,” uzavrela zdrvená Ivanna, ktorá tiež naznačila, že si zrejme v budúcnosti radšej prenajme garáž. V súvislosti s krádežou sme kontaktovali aj políciu, zatiaľ sme však informácie o vyšetrovaní nedostali. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu