Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezdny Michal David: Nešťastie na vrtuľníku, skončil v nemocnici!

Michal David sa presúval helikoptérou. Vystúpenie nakoniec kvôli nehode neodohral. Zobraziť galériu (5)
Michal David sa presúval helikoptérou. Vystúpenie nakoniec kvôli nehode neodohral.

OLDŘICHOV - Vo veľkom štýle! Michal David (53) sa ako autor muzikálu Mata Hari zúčastnil predpremiérového stretnutia tvorcov a hercov. Na rovnaký deň však už mal dohodnuté vystúpenie v Ostrave. A tak po neho na golfové ihrisko v Oldřichove prišiel vrtuľník. Na pódium sa však už nepostavil. Po nehode musela po neho prísť sanitka a čaká ho náročná operácia.

Na uplynulý štvrtok nebude Michal David vôbec spomínať v dobrom. Deň pritom začal naozaj pozitívne. Spolu s ďalšími tvorcami a hercami sa stretol na zahájení novej sezóny Divadla Boradway. Všetci sa už tešili na blížiacu sa premiéru muzikálu Mata Hari.

Samotný spevák a skladateľ mal však aj iné povinnosti. Potreboval sa z Oldřichova presunúť do Ostravy, a tak využil súkromný vrtuľník. S úsmevom v ňom pózoval, rozlúčil sa s kolegami mávaním a odletel. Lenže vystúpenie sa nakoniec vôbec nekonalo.

Davidovu prepravu helikoptérou totiž zavŕšilo zranenie. „Dozvedeli sme sa, že pri vystupovaní nešťastnou náhodou zakopol a zlomil si členok,” prezradila pre Super.cz hovorkyňa divadla Gabriela Šimonová. Ako dodala, kouča z Hlasu Česko Slovenska musela okamžite odviezť sanitka a čaká na neho operácia. Otázne je, či sa vlastne o šesť dní bude môcť zúčastniť premiéry muzikálu o krásnej špiónke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu