Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Z markizáckej šou do obchodného výkladu: Nahá medzi figurínami!

Markéta Poulíčková stratila zábrany a do obchodného výkladu sa postavila úplne nahá. Zobraziť galériu (8)
Markéta Poulíčková stratila zábrany a do obchodného výkladu sa postavila úplne nahá. (Zdroj: archív M.P.)

PRAHA – To je ale odvaha! Mladá česká speváčka Markéta Poulíčková (25), známa predovšetkým z markizáckej šou Hlas Česko Slovenska, definitívne stratila zábrany. V jednom z pražských obchodov totiž odhodila oblečenie a spolu s ním aj hanblivosť. Tak, ako ju príroda stvorila, sa totiž postavila do výkladu medzi figuríny, kde si rukami zakrývala iba to najnutnejšie.

Markéta Poulíčková sa do povedomia verejnosti dostala najmä vďaka speváckej šou Hlas Česko Slovenka. Už počas svojho účinkovania v programe zaujala nielen dokonalým hlasom, ale aj výzorom. Veď rozhodne patrila medzi najkrajšie finalistky súťaže. A hoci talentu má na rozdávanie, veľmi dobre si uvedomuje aj silu príťažlivého zovňajšku. A rozhodla sa, že v celej svojej kráse ukáže všetko, čo jej príroda nadelila.

Blondínka v jednom z pražských obchodov odhodila zábrany a hneď nato aj oblečenie. Úplne nahá sa totiž postavila do výkladu, kde si rukami zakrývala iba to najnutnejšie. Nejde však o žiadnu speváčkinu úchylku – odhalená scénka je súčasťou jej nového videoklipu. „Základnou myšlienkou je, že by ľudia nemali byť bábkami a figurínami, s ktorými niekto manipuluje. Mali by sa zamyslieť nad tým, čo sa okolo nás deje a nemali by byť ľahostajní,“ povedala pre portál super.cz mladá Češka.

Provokatívny videoklip má na svedomí český režisér F. A. Brabec, ktorý režíroval také filmy, ako napríklad Kytice, Máj či Kajínek. „Trvalo to dlho, než naša spolupráca vyšla. František je veľmi vyťažený človek. Som rada, že mi splnil môj sen a mohla som s ním spolupracovať,“ neskrývala svoje nadšenie Poulíčková, ktorá po súťaži Hlas Česko Slovenska na sebe tvrdo pracovala. A vyplatilo sa. Čaká ju totiž letné koncertovanie, počas ktorého si zaspieva aj v talianskom Miláne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu