Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Rozvod Haberovej dcéry: Pozrite, ako zaháňa smútok!

Zuzana Kuzmiaková-Haberová sa zabávala s mediálne známymi kamarátkami. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Kuzmiaková-Haberová sa zabávala s mediálne známymi kamarátkami.

BRATISLAVA - Vyrazila si! Zuzana Kuzmiaková-Haberová (26) je momentálne v rozvodovom konaní. Jej zväzok s Lukášom Kuzmiakom (26) sa rozpadol približne po štyroch rokoch od svadby. Vzťah sa nepodarilo zachrániť ani napriek tomu, že dvojica má syna Mathiasa (3). Ako vidno na zábere, dcéra Paľa Haberu (50) sa všemožne snaží rozohnať myšlienky na spackaný vzťah. V utorok si vyrazila na párty po premiére filmu Tak fajn a zabavila sa s kamarátkami.

Vaše tipy

Neberie si to k srdcu! Koncom júna sa prevalilo, že dcéra Paľa Haberu sa bude rozvádzať. Zuzana Kuzmiaková-Haberová tak nasleduje svojho slávneho otca. Kým však hudobník vydržal s jej matkou Naďou vyše 15 rokov, blondínkin zväzok končí už po štyroch.

Hoci má atraktívna plavovláska s manželom Lukášom Kuzmiakom pomerne malého syna, ani dieťa nedokázalo zachrániť naštrbený vzťah. Aby prišla Zuzana na iné myšlienky, vyrazila si tento týždeň do spoločnosti. Po boku playmate Andrey Járovej či speváčok Daniely a Veroniky Nízlových sa po premiére filmu s názvom Tak fajn zabávala na afterpárty v markizáckom podniku Pláž 33 naozaj skvelo.

„Vôbec by som pri pohľade na ňu nepovedal, že prechádza nejakým nešťastným obdobím,” povedal náš zdroj. Zaujímavé je, že v rámci rozvodovej témy sa ako o príčine špekulovalo práve o Zuzaninej záľube vo večierkoch. No zatiaľ čo o presnom dôvode vie len rozkmotrená dvojica, faktom zostáva, že blondínka sa od partnera už odsťahovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu