Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ďurianovej ex sa tajne oženil na zámku: Marianna, táto ťa nahradila!

Michele Bologna sa oženil s Lindou Adamekovou. Hostina sa konala na hrade v Liptovskom regióne. Zobraziť galériu (12)
Michele Bologna sa oženil s Lindou Adamekovou. Hostina sa konala na hrade v Liptovskom regióne.

LIPTOVSKÝ HRÁDOK - Šťastie našli až po rozchode! Marianna Ďurianová (35) začala na jeseň 2008 randiť s Talianom Michele Bolognom (36). Po roku a pol sa však ich vzťah rozpadol. Dnes moderátorka čaká dieťa s podnikateľom Romanom Doležajom, no prírastok vraj očakáva aj jej sympatický expartner. Topky.sk však zistili, že pri jednom vážnom životnom kroku svoju bývalú predbehol. V sobotu sa totiž oženil.

Marianna Ďurianová momentálne prežíva spokojné obdobie. S partnerom Romanom Doležajom očakáva prvého potomka a možno príde na rad aj svadba. Zaujímavé je, že veľmi podobné radosti prežíva aj moderátorkin exmilenec Michele Bologna.

O riaditeľovi Komunikácie a PR Slovenských elektrární sa šepká, že sa čoskoro stane otcom. Podľa našich informácií sa však už stihol aj oženiť. A to len pred pár dňami! „Vážne? Predstavte si... Ale ja nikdy, nikdy nekomentujem môj osobný život. Aj s ohľadom na firemnú politiku,” povedal nám Bologna. „A na vašom mieste by som si to ešte preveril,” snažil sa spochybniť hodnovernosť našich údajov čerstvý ženáč, ktorý si však už momentálne užíva svadobnú cestu so svojou polovičkou.

Úradné záznamy totiž neklamú. Ako sme zistili, Rímskokatolícky farský úrad sv. Juraja v Likavke eviduje sobáš Michele Bolognu s Bratislavčankou Lindou Adamekovou. Obrad sa odohral v uplynulú sobotu o 15.00 v kostole sv. Martina v priľahlej obci Martinček. Po ňom sa mladomanželia a hostia presunuli do zhruba 40 kilometrov vzdialeného Liptovského Hrádku.

Svadobná hostina sa vraj odohrala v luxusnom hoteli, kde izba pre dvoch stojí najmenej 103 eur za noc. Za apartmán si zaplatíte 156 eur. Párik pritom údajne hostil až 130 ľudí. Tento počet kapacitu spomínaného zariadenia vysoko prevyšuje, a tak museli zaľúbenci hľadať aj náhradné riešenia.

Kto je Linda Adameková

Michele Bologna aj po rozchode s markizáckou moderátorkou zostal verný blondínkam. S Lindou sa pravdepodobne stretol pri práci. Bologna je totiž viceprezidentom Talinsko-slovenskej obchodnej komory a Adameková pôsobila v Talianskom úrade pre zahraničný obchod v Bratislave. Neskôr sa stala marketingovou riaditeľkou firmy pôsobiacej v oblasti energetiky. V rovnakom odbore pôsobí aj Michele, a tak toho majú spoločného viac než dosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu