Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ďurianová o exmilencoch: Všetci boli božskí!

Marianna Ďuriannová Zobraziť galériu (11)
Marianna Ďuriannová

BRATISLAVA – Milovala všetkých rovnako! Markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (32), ktorá bola spájaná s mnohými vplyvnými a známymi mužmi, sa stihla už nielen vydať, ale aj rozviesť. Momentálne je údajne sama. Napriek tomu o svojich exmilencoch tvrdí, že všetci bolo tí praví!

Markizácka moderátorka Marianna Ďurianová sa okrem svojej práce zviditeľnila aj niekoľkými románikmi s bohatými mužmi. Topky.sk preto pri nedávnej slovenskej premiére filmu Sex v meste 2 zisťovali, či už stretla Marianna nejakého pána Božského. „Určite. Pre mňa bol v tej aktuálnej situácii každý ten pravý - pán Božský,“ netajila Ďurianová, ktorá svojou odpoveďou určite polichotila každému zo svojich bývalých mužov.

A nebolo ich práve najmenej. Medzi jej známych milencov patrili podnikatelia ako Robert Saliu, ktorý jej pomohol presadiť sa v Markíze, finančný žralok Ivan Jakabovič, či český finančník Marek Dospiva. Krátku aférku mala aj so športovcom Žigmundom Pálffym. Medzi jej milencov patril aj hotelový magnát Eric Assimakopolous.

Neskôr to vyzeralo, že našla naozaj muža svojich snov a vytúžené Áno povedala českému moderátorovi Liborovi Boučkovi. Ani nie po pol roku sa však prevalila jej ďalšia aféra s donchuanom Janom Novotným, a tak sa s manželom rozviedla. Ale ani s nemeckým podnikateľom jej láska dlho nevydržala. Po roku sa rozišli.

Po Honzíkovi ju ulovil ďalší podnikateľ- Tomáš Surovčík ml. Po krátkom romániku s ním sa Marianna rozhodla, že si svoje súkromie začne prísnejšie strážiť. No i tak vyplávalo na povrch, že má ďalšiu známosť, ktorá bola doposiaľ jej poslednou. Išlo o riaditeľa komunikácie a PR Slovenských elektrární Micheleho Bolognu, s ktorým sa rozišla koncom minulého roka. Teraz je údajne sama. Nechajme sa prekvapiť, kto bude jej ďalším pánom "Božským". 

Prečítajte si aj: Vzťah Marianny Ďurianovej k móde TU!

Sledujte TOPKY TV: Ďurianová o tom, kto je pre ňu pán Božský!



Ďurianová o pánovi Božskom


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu