Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Náhrada za tehotnú Ďurianovú: V hre je aj chlap!

V Markíze hľadajú za Mariannu Ďurianovú (vľavo) náhradu. V hre sú Patrik Švajda, Andrea Šprochová, Barbora Demešová a Miriam Kalisová. Zobraziť galériu (11)
V Markíze hľadajú za Mariannu Ďurianovú (vľavo) náhradu. V hre sú Patrik Švajda, Andrea Šprochová, Barbora Demešová a Miriam Kalisová.

BRATISLAVA – Boj o lukratívny flek sa začal! Marianna Ďurianová (35) sa už onedlho vytratí z televíznych obrazoviek a bude sa naplno venovať mamičkovským povinnostiam. Keďže tehotná moderátorka pôsobí celkovo v dvoch spravodajských reláciách, v televízii Markíza za ňu už intenzívne hľadajú náhradu. Zistili sme, že šancu dostalo viacero známych aj menej opozeraných tvárí.

Moderátorka Marianna Ďurianová je momentálne v šiestom mesiaci tehotenstva. Je teda logické, že už čoskoro vymení markizácke spravodajstvo za starostlivosť o rodinu. Podľa našich informácií sa však blondínka vytratí z televíznych obrazoviek ešte skôr, než nastúpi na materskú dovolenku. Budúca mamička si totiž v blízkom čase chce dopriať oddych na niekoľkodňovom pobyte.

V Záhorskej Bystrici už preto v týchto dňoch rozhodujú o tom, kto by mal Ďurianovú na jej poste nahradiť. V Televíznych novinách, kde tvorí blondínka dvojicu s Jaroslavom Zápalom, by sa mala táto situácia vyriešiť pomerne jednoducho. „Mali by sa pri ňom obmieňať Martina Šimkovičová a Miriam Kalisová. Keď to bude nevyhnuté, občas zrejme zaskočí aj Zlatica Puškárová,“ dozvedeli sme od zdroja.

Iné to však je v prípade relácie Nočné Televízne noviny, v ktorých sa doteraz Puškárová a Ďurianová striedali. Podľa našich informácií sa na kamerové skúšky dostavili nielen stabilné tváre spravodajstva, ale aj redaktorky, ktorých mená sú televíznym divákom už pomerne známe. V hre sú celkovo títo štyria adepti:

Náhrada za tehotnú Ďurianovú:
Zobraziť galériu (11)

Patrik Švajda – moderátor

Do Markízy nastúpil v roku 1997 ako moderátor Športových novín. Po troch rokoch sa presunul do hlavného spravodajstva, kde vystriedal Vladimíra Repčíka. Vtedy tvoril moderátorskú dvojicu s Anetou Pariškovou. Od roku 2006 tvorí stabilnú zostavu s Martinou Šimkovičovou.    

Náhrada za tehotnú Ďurianovú:
Zobraziť galériu (11)

Miriam Kalisová – moderátorka

Na televíznych obrazovkách sa objavila ako 21 ročná, markizáčkou je teda už viac ako päť rokov. Spoločne s Karolom Farkašovským tvoria od začiatku pomerne atypickú dvojicu – je medzi nimi väčší vekový rozdiel. Istý čas sama moderovala spravodajskú reláciu Dnes.

Náhrada za tehotnú Ďurianovú:
Zobraziť galériu (11)

Andrea Šprochová - redaktorka

Pre modro-žltú televíziu pracuje už takmer štyri roky. Najskôr pôsobila ako univerzálna redaktorka, neskôr sa začala orientovať prevažne na témy týkajúce sa rezortu školstva. Okrem toho uvádza krátke spravodajské bloky v Teleráne.

Náhrada za tehotnú Ďurianovú:
Zobraziť galériu (11)

Barbora Demešová – redaktorka

V markíze začínala začiatkom roka 2009. V podstate je univerzálnou redaktorkou, rieši prevažne ekonomické a politické témy. Zaoberala sa aj kauzou Gorila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu