Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďurianovej príprava na pôrod: Zábava, ťažkosti a práca!

Marianna Ďurianová sa na materskej dovolenke nenudí. Zobraziť galériu (9)
Marianna Ďurianová sa na materskej dovolenke nenudí.

BRATISLAVA – Nenudí sa! Zhruba pred týždňom sa Marianna Ďurianová (35) lúčila s divákmi markizáckych Televíznych novín. Na istý čas sa totiž vytráca z moderátorského kresla. Dôvod je jednoduchý. Bude si užívať mamičkovské povinnosti. Ako nám blondínka v súvislosti s tým prezradila, pár týždňov pred pôrodom má poriadne pestrý program.

S úsmevom na tvári aj väčším bruškom! Marianna Ďurianová si podobne ako viacero budúcich mamičiek nedala ujsť premiéru nového filmu s názvom Ako porodiť a nezblázniť sa. Spoločnosť jej tentokrát nerobil partner Roman Doležaj, ale sestra Darina.

Romantická komédia bola pre tehotné ženy priam stvorená. Veselým spôsobom v nej boli vykreslené situácie, v ktorých sa budúce mamičky často ocitnú. „Bolo to vtipné, len dúfam, že niektoré momenty boli prehnané,“ poznamenala so smiechom Marianna. Zrejme narážala na to, že nie všetky ženy zvládajú požehnaný stav s ľahkosťou.

To však očividne nie je Ďurianovej prípad. Strach alebo obavy z pôrodu totiž zatiaľ nerieši. „Povedala som si, že to zvládnem a cítim sa fajn,“ poznamenala blondínka. Mierne ťažkosti jej však spôsobuje letné počasie. „Nie je jednoduché fungovať za dvoch ľudí v týchto 35-stupňových horúčavách,“ dodala s úsmevom.

Marianna je na materskej dovolenke už niekoľko dní a patrične si ju užíva. „Hoci som sa obávala, že sa budem nudiť, nie je tomu tak. Momentálne prerábame trošku byt, aby sme ho prispôsobili bábätku. A vlastne stále je čo robiť,“ uzavrela šťastná markizáčka, ktorú na poste moderátorky hlavného spravodajstva dočasne zastúpi Zlatica Puškárová.

Tip: Pozrite si televízny program na dnešný večer a vyberte si z ponuky ten svoj. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu