Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kríza superstaristov Bagárovej a Cristovaa: Taja rozchod?!

Tvoria Monika a Ben stále pár? Zobraziť galériu (5)
Tvoria Monika a Ben stále pár?

PRAHA - Rozvírili hladinu! Monika Bagárová (17) a Ben Cristovao (24) trávili sviatky každý so svojou rodinou. Ani do nového roka nevstúpili zaľúbenci bok po boku. Zaujímavé je, že sa začali objavovať informácie o ich rozchode. Vraj ukončili vzájomný vzťah už začiatkom decembra.

Žeby nešťastný nový rok? Už pred sviatkami sa Monika Bagárová a Ben Cristovao dohodli, že strávia Vianoce každý so svojou rodinou. Na tom by nebolo nič až také zvláštne, keby párik neoslavoval oddelene aj Silvestra.

Podľa portálu Super.cz je dôvod jasný. Zdroj z okolia dvojice totiž tvrdí, že speváci sa rozišli ešte začiatkom decembra. Prežívali vraj dosť vážnu krízu. Topky.sk si túto informáciu overovali u samotných aktérov. Cristovao, ktorý sa pravdepodobne ešte stále nachádza v Špindlerovom mlyne, na našu esemesku nereagoval.

Monika však takéto správy poprela. „Nie je to pravda. S Benom sme stále spolu a máme krásny vzťah,” tvrdí mladá speváčka. Isté však je, že týmto dvom v minulosti veľmi dlho trvalo, kým potvrdili, že sú spolu. S informáciami o rozchode sa pravdepodobne tiež nebudú ponáhľať.

Ben Cristovao silvestroval na svahu bez Moniky.
Zobraziť galériu (5)
Ben Cristovao silvestroval na svahu bez Moniky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu