Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sexi SuperStaristka pritvrdila: Desiatka polonahých chlapov a vyšpúlený zadoček!

Nový videoklip Moniky Bagárovej bude očividne provokatívny. Speváčka v ňom napríklad leží obklopená polonahými chlapmi a nechýbajú ani scény, pri ktorých vlní svojimi krivkami. Zobraziť galériu (8)
Nový videoklip Moniky Bagárovej bude očividne provokatívny. Speváčka v ňom napríklad leží obklopená polonahými chlapmi a nechýbajú ani scény, pri ktorých vlní svojimi krivkami.

BRATISLAVA - Provokuje zmyselnosťou! Monika Bagárová (18) sa zviditeľnila počas prvej série medzinárodnej šou Česko Slovenská SuperStar. Diváci ju v tom čase spoznali ako jemne a nevinne pôsobiacu pätnástku. S pribúdajúcimi rokmi a skúsenosťami sa z nej však vykľula hotová dračica. Potvrdila to aj vo svojom najnovšom videoklipe, ktorý priam dýcha erotikou.

Takáto sexi ešte nebola! O šarme a prirodzenej kráse Moniky Bagárovej nemožno pochybovať. Z krehkej dievčiny sa však v poslednej dobe vykľula zmyselná kráska, z ktorej srší sexepíl na všetky strany. Mužskú fantáziu najnovšie pošteklí aj vo svojom videklipe. Ten totiž očividne nemožno radiť do kategórie tých nudných.

Vo videu k svojej najnovšej skladbe sa totiž bývalá superstaristka odhalila viac, než sme u nej boli zvyknutí. Okrem záberov v plavkách sa priaznivci ženskej krásy môžu pokochať aj scénami, pri ktorých Monika zmyselne vlní svojimi krivkami. Za zmienku ale určite stoja aj polonahé telá tanečníkov ležiacich tesne okolo speváčky.

Klip však nie je tvorený len provokatívnymi zábermi. Chýbať v ňom nebude ani láska, spomienky na chvíle šťastia, či dramatická hádka. „Keď nakrúcam klip, chcem, aby bol dokonalý nielen hudobne, ale aj vizuálne. Chceli sme, aby bol porovnateľný so zahraničnou produkciou. S výsledkom som veľmi spokojná a pevne verím, že sa bude páčiť aj ostatným,“ povedala na margo svojho najnovšieho počinu Bagárová.

Na rozdiel od jemnej provokácie v podaní bývalej superstaristky sa v našich končinách nájdu aj interpretky, ktoré na to idú poriadne zostra. Kontroverzný klip má na konte napríklad speváčka Suzie. Dcéra Braňa Hronca sa totiž zábermi milujúcej sa dvojice v priestoroch malackého kaštieľa postarala o poriadny rozruch.

VIDEO: Ukážka z najnovšieho videoklipu Moniky Bagárovej k piesni Let Me Love U.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu