Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexi Járová ukázala opálené telo, Barkolová obrovské vnady!

Na vystavené vnady Eriky Barkolovej nemala ani playmate Andrea Járová. Zobraziť galériu (4)
Na vystavené vnady Eriky Barkolovej nemala ani playmate Andrea Járová.

BRATISLAVA - Párty, ako sa patrí! Známe tváre sa včera zabávali na bratislavskom večierku. Už tradične sa najviac odviazali jojkárske moderátorky na čele s Erikou Barkolovou (34), ktorej doslova vyliezali vnady z výstrihu. Naopak, pomerne decentná bola playmate Andrea Járová (27). Tá predviedla len opálenie z nedávnej dovolenky v Egypte. Na žúr dorazila s údajným milencom Milošom Mikim Ferleťákom (33).

Galéria: Známe tváre sa na párty odviazali
Časopis OK! pri príležitosti svojich tretích narodenín usporiadal párty, ktorá prilákala aj osobnosti nášho šoubiznisu. Najviac pozornosti na seba už tradične strhli jojkárske tváre. Napríklad moderátorka Erika Barkolová, ktorá včera najprv predvádzala na módnej prehliadke v Pezinku, potom sa odviazala na spomínanej akcii.

„Bola tam naozaj skvelá atmosféra, ľudia aj zábava,” prezradila nám Barkolová dôvod, prečo sa dokázala schuti zabaviť. Moderátorka jojkárskej relácie Črepiny s hviezdičkou si na akciu obliekla ružové tielko, z ktorého jej neustále vyliezala podprsenka. Ešteže tá udržala jej bujné vnady na svojom mieste.

Zaujímavé je, že na akcii sa objavili aj dve playmate. Jana Mináriková a Andrea Járová však tentoraz prsia neukazovali. Prišli v pomerne decentnom oblečení. Víťazka Farmy pútala pozornosť jedine neprehliadnuteľným opálením. To získala na nedávnej dovolenke v Egypte, ktorú strávila s piatimi chlapmi zo šou. „Najprv som mala trochu obavy, ale nakoniec bolo super,” prezradila nám o tomto pobyte Andrea.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu