Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Barkolovej sa drali von: Erika, nie je to už príliš?!

Erika Barkolová ukázala svoje vnady. Zobraziť galériu (9)
Erika Barkolová ukázala svoje vnady.

BRATISLAVA - Trochu prestrelila! Erika Barkolová (34) sa cez víkend zúčastnila plesu poisťovne, pre ktorú pracuje ako hovorkyňa. Na túto príležitosť však zvolila šaty, ktoré sa k jej funkcii príliš nehodia. Namiesto decentnosti totiž stavila na sexepíl. Len tak-tak, že jej spod korzetového vršku netrčali aj bradavky.

Zrejme sa jej trochu sa pletú funkcie! Erika Barkolová má dve zamestnania. V televízii Joj Plus moderuje šteklivú reláciu, v istej poisťovni zasa zastáva pozíciu hovorkyne. Svoj imidž však väčšinou prispôsobuje skôr televíznej kariére - provokuje, kade chodí. Ukázala to aj na víkendovom plese.

Moderátorka zvolila dlhú róbu, ktorá na vešiaku určite spĺňala kritériá vhodnosti. No na blondínkinom tele sa už ukázal menší zádrhel. Šaty majú totiž korzet, ktorý na Erikiných vnadách vyzeral akýsi krátky. Jej prsia zakrýval len kúsok nad bradavkami. „Naozaj som si ich nevyberala podľa výstrihu. Zaujala ma farebná kombinácia, ručná maľba a krásna vlečka. Navyše, ľudia sú zvyknutí, že šokujem. A toto nebol zďaleka nijaký extrém,” povedala nám moderátorka.

Napriek všetkým nástrahám však držal vršok našťastie pevne. Blondínka si teda nevyrobila odhalený trapas. „Mala som trochu nepríjemný pocit a pri tanci som si korzet popoťahovala. Bol ale naozaj dobre zošnurovaný,” prezradila s úsmevom Barkolová. Ako dodala, na šaty mala celkom pozitívne reakcie a niektorí hostia ju pasovali za nekorunovanú Kráľovnú plesu.

Chcete vedieť, ako si dámy vyberali šaty na ples? Kliknite TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu