Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexica Járová v bikinách: Radovánky s piatimi chlapmi!

Andrea Járová si pobyt v Egypte užila. Zobraziť galériu (16)
Andrea Járová si pobyt v Egypte užila.

HURGHADA – Provokovala na každom kroku! Bývalá playmate Andrea Járová (27) a mužské osadenstvo markizáckej šou Farma si spoločne užili týždenný pobyt v egyptskom letovisku. A horúco im bolo nielen vďaka počasiu. Sexi blondínka totiž svoje krivky vystavovala na obdiv na každom kroku iba v úsporných bikinách. Chlapi si teda pánsku jazdu v jej spoločnosti užili!

Prišli si na svoje! Súťažiaci zo šou Farma sa zblížili počas leta, kedy sa markizácka šou nakrúcala. Chvíle strávené v izolácii a v drsných podmienkach si konečne vynahradili v týchto dňoch. Víťazka Andrea Járová totiž chlapov vzala na luxusnú dovolenku, ktorú dostala ako darček od istej cestovnej kancelárie.

Pri pohľade na momentky, ktoré vznikli v priestoroch päťhviezdičkového hotela a tiež počas výletov, niet pochýb, že si farmári exotiku a prepych náležite užili. Hoci mali ísť pôvodne na výlet všetci súťažiaci, cestovala napokon len polovica. „Tehotná Lenka už nemôže lietať. Lenke z Anglicka to nevyhovovalo,“ povedala nám Járová. Okrem spomínaných dám však na dovolenke chýbali aj Monika Hrajnohová a Michal Kováčik.

Ako nám Andrea prezradila, dovolenku v čisto pánskej spoločnosti absolvovala po prvý raz. „Mala som trocha obavy, ale chalani boli super a vedeli sme sa vždy dohodnúť. Nedošlo k žiadnej hádke. Vychádzame spolu dobre a určite to nebola naša posledná dovolenka,pochvaľovala si pobyt blondínka, ktorá bola na izbe s Mikim.Kobra s Rikim si brnkali trošku na nervy, ale nakoniec spolubývanie zvládli, dodala s úsmevom.  

Ako vidno na fotografiách, šestica dovolenkárov sa v Egyptskej Hurghade určite nenudila. Okrem slnka a leňošenia si užili napríklad adrenalín na štvorkolkách, plavbu na jachte, šnorchlovanie, či výlet na ťavách.„Máme plno zážitkov. Nezabudnem ani na Kobrovu "arabčinu" alebo jeho zážitky z Líbye, ktorými nás zabával počas celého pobytu. V mene všetkých som cestovnej kancelárii veľmi vďačná aj za to, ako sa o nás výborne postarali, uzavrela bývalá playmate.

 Zábery z farmárskej dovolenky nájdete v GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu