Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zaskočená Járová: Nový objav po boku jej miláčika!

Andrea Járová (vpravo) zostala zaskočená. Jej miláčik Jakub Kušnirák má nový objav - hnedovlásku Teréziu (vľavo). Zobraziť galériu (16)
Andrea Járová (vpravo) zostala zaskočená. Jej miláčik Jakub Kušnirák má nový objav - hnedovlásku Teréziu (vľavo).

VLKOVÁ – Súťažiaci z markizáckej šou Farma sa pravidelne stretávajú. Inak tomu nebolo ani počas uplynulých sviatkov. Viacerí sa spoločne zišli u Lenky Liptákovej (31), aby okrem Vianoc oslávili aj mamičkin najnovší prírastok v rodine. Andreu Járovú (27) však čakalo na stretnutí prekvapenie. Jej obľúbenec Jakub Kušnirák (20), ktorý do bol playmate počas šou a tiež po jej skončení zamilovaný, totiž prišiel s novým objavom.

Koniec lásky?! Hoci sa už čoskoro na obrazovkách televízie Markíza objaví druhá séria súťaže Farma a s ňou aj noví súťažiaci, účastníkov jednotky spájajú stále silné priateľské putá. Monika Hrajnohová a Štefan Tóth tvoria pár, Andrea Járová a Miki Ferleťák sú milenci. Po blonďavej sexici však už od prvej chvíle túžil aj východniar Jakub Kušnirák. Najnovšie to ale vyzerá tak, že jeho platonická láska voči Járovej je už minulosťou!

Na tohtotýždňové spoločné stretnutie farmárov totiž prišiel v spoločnosti mladej slečny. Viacerí sa domnievali, že je to jeho nová priateľka. Keď sme Kušniráka oslovili, zahmlieval a tvrdil, že vzťah medzi ním a dievčinou je vyslovene kamarátsky. „To je taká moja osobná strážkyňa. Dáva na mňa pozor, je to moja najlepšia kamarátka. Zobral som si ju so sebou ako šoférku,“ povedal nám k tomu Popradčan.

Brunetka sa volá Terézia a poznajú sa už nejaký ten čas. Na otázku, či si vie predstaviť, že z priateľstva by sa časom mohlo vykľuť aj niečo viac, mal Kubo jasnú odpoveď. „Dohodli sme sa, že ak v tridsiatke nebudeme nikoho mať, urobíme si dieťa z lásky a budeme spolu žiť. Ona je moja poistka a ja jej,“ reagoval.

Návštevu u Lenky si Jakub veľmi pochvaľoval. „Bolo super, veľa jedla, deti nás obsluhovali. Mali sme to ako all inclusiv s takými malými sluhami,“ uzavrel svojsky. Fotografie z návštevy farmárov nájdete v GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu