Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Podraz na Barkolovú!

Eriku Barkolovú v novej relácii neuvidíme. Zobraziť galériu (5)
Eriku Barkolovú v novej relácii neuvidíme.

BRATISLAVA – Vyšachovali ju! Hoci sa Erika Barkolová (34) podieľala niekoľko rokov na tvorbe jojkárskej relácie Promi Noviny, najnovšie už divákov svetom celebrít nebude sprevádzať. V septembri bola ešte presvedčená, že nový formát Top Star bude patriť aj jej, teraz však vysvitlo, že televízia s ňou vôbec nepočíta. Vedenie na Kolibe ju odstavilo.

Prišla o reláciu! Televízia Joj sa v novej sezóne rozhodla každodenné Promi Noviny vymazať zo svojho programu. Celebritám sa najnovšie venuje Top Star, ktorý sa vysiela iba raz do týždňa. Ďalšou zmenou je, že Erika Barkolová sa už ako stabilná tvár programu o živote známych tvári nášho šoubiznisu neobjavuje.

Treba však podotknúť, že v novom formáte sa mali stretnúť všetky redaktorky a moderátorky, ktoré sa podieľali na Promi Novinách. Teda aj Barkolová. Prvý problém však nastal, keď sa Erika kvôli letnej dovolenke nemohla zúčastniť nakrúcania upútaviek. Tváre relácie boli teda predstavené bez nej.

Napriek tomu ona sama nepochybovala, že medzi ne patrí. „Top Star je moja nová relácia a vďaka projektu Joj v meste môžem nakrúcať živé vstupy,” chválila sa Erika ešte v septembri v jednej reportáži. Situácia sa však zmenila a Jojka ju už úplne odstavila! „Erika Barkolová je stále tvárou televízie Joj a nie je vylúčené, že sa objaví v iných projektoch,” diplomaticky nám k téme povedal hovorca Jozef Gogola.

Fakt, že sa v programe o celebritách Barkolová nebude objavovať, nám potvrdila aj samotná Erika. „Reláciu Top Star momentálne nemoderujem. Rozhodlo tak vedenie televízie a ja to v plnej miere rešpektujem,” povedala nám.

To, že má o program menej, sa snaží brať s nadhľadom. „Aktuálne som zaneprázdnená prípravou nových častí Črepín s hviezdičkou. Popritom šéfujem marketingu v poisťovni a som matkou na plný úväzok,” vymenovala Barkolová svoje aktivity. Dôkazom Erikinej moderátorskej zaneprázdnenosti môže byť aj nedávna charitatívna akcia Noc splnených prianí, ktorou počas večera sprevádzala hostí.

Galéria: Fotoreportáž zo spoločenskej akcie.


Ako Erika Barkolová plnila priania

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu