Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Barkolová ako modelka: Erika, trčia ti faldíky!

Erike Barkolovej bolo v šatách vidno faldíky. Zobraziť galériu (5)
Erike Barkolovej bolo v šatách vidno faldíky.

PEZINOK – Zlá voľba! Erika Barkolová (34) sa v úlohe manekýnky predviedla už viackrát. Naposledy sme ju na móle videli v stredu v rámci módnej šou. Tá mala charitatívny rozmer. Hoci moderátorke väčšina predvádzaných šiat svedčala, jedny z nich mala radšej prenechať kolegyniam. Asymetrický strih modelu totiž poukázal na menšie nedostatky!

Galéria: Fotoreportáž z módnej prehliadky.

Od čias, kedy Erika Barkolová bodovala na fitnes súťažiach, už ubehli viac ako dva roky. Dvojnásobná mamička sa vtedy pýšila vyšportovanou postavou a poctivo drela v posilňovni. Svalnatá figúra je však už minulosťou. Moderátorka sa v súčasnosti trošku zaoblila. Pôsobí však oveľa ženskejšie. 

No keďže sa na ňu nalepili nejaké kilá navyše, musí dbať viac na to, čo si oblečie. Na nedávnej módnej šou totiž predvádzala šaty s odhaleným chrbtom, cez ktorý prechádzali pásy látky. Tie odhalili faldíky v okolí bokov, čo nevyzeralo príliš esteticky. Spomínaný model šiat zrejme viacej pristane chudučkým slečnám.

Erika nám v rozhovore po skončení šou prezradila, že sa vôbec nevníma ako manekýnka. Taktiež priznala, že na túto úlohu sa podujme len z určitého dôvodu. „Dnes sme opäť pomáhali. Väčšinou majú tie moje prehliadky charitatívny rozmer. Necítim sa byť modelkou. Iba sa tak tvárim, mám od nich ďaleko. No keď niekomu pomôžeme, tak ma to teší a užívam si to,“ poznamenala sebakriticky Barkolová. Tú prišli na podujatie podporiť nielen jej dcéry, ale aj najbližšia rodina.

Viac o módnej prehliadke nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu