Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ďalší podraz na Barkolovú: Erika, robia ti to náročky?

Erika Barkolová ako moderátorka Črepín s hviezdičkou Zobraziť galériu (5)
Erika Barkolová ako moderátorka Črepín s hviezdičkou

BRATISLAVA – Odsunuli ju na vedľajšiu koľaj! Erika Barkolová (34) sa dnes večer po polročnej odmlke vráti na televízne obrazovky so svojou reláciou Črepiny s hviezdičkou. Neobjaví sa však na prvom kanáli Jojky tak, ako tomu bolo v minulosti. A to i napriek tomu, že s tým rátala. Zistili sme, že sa musí uspokojiť so stanicou Joj Plus, čo sa dá považovať za podraz. Nie je však jediný, kvôli ktorému má moderátorka hlavu v smútku.

Hoci pikantné reportáže zo sveta erotiky mali od júna pauzu, Jojka tento program od dnešného večera opäť zaradila do vysielania. Zdá sa však, že stabilná pozícia známej blondínky na prvom kanáli komerčnej televízie je minulosťou. Vedenie totiž Erikine Črepiny s hviezdičkou odsunulo na Plusku. Robia jej to naschvál?

O podraze by sa v Barkolovej prípade dalo hovoriť aj v súvislosti s projektom Promi noviny. Formát o osobnostiach nášho šoubiznisu totiž Jojka premenovala na TopStar magazín, pričom ponechala ako ústrednú tvár len Stanku Pavolovú. Erika sa v relácii už vôbec neobjavuje. A to aj napriek tomu, že jej moderátorskú pozíciu vo vynovenom projekte na začiatku prisľúbili.

Keď sme sa Barkolovej spýtali, či ju neplánovaná zmena vo vysielaní zaskočila, odpovedala nám diplomaticky. „Rešpektujem rozhodnutie vedenia. Svoju prácu robím vždy na sto percent. Bez ohľadu na to, ktorá stanica televízie Joj bude Črepiny s hviezdičkou vysielať.“ V nižšej sledovanosti Plusky zatiaľ problém nevidí: „Oba kanály považujem za rovnocenné, diváci sa môžu tešiť na atraktívne reportáže.“ Či ju takéto odstavenie z prvého kanála vo vnútri neškrie, je ale otázne. Dôvod na to rozhodne má!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu