Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Barkolová má nový objav: Tento chlap jej pobláznil hlavu!

Erika Barkolová a Andrej Šošoka vyzerajú ako zamilovaná dvojica. Zobraziť galériu (13)
Erika Barkolová a Andrej Šošoka vyzerajú ako zamilovaná dvojica.

BRATISLAVA – Vrúcne objatia a dotyky! Moderátorka Erika Barkolová (34) si počas uplynulého víkendu vyhodila z kopýtka. Bola si zaplesať na maškarnom bále v Banskej Štiavnici. Spoločnosť jej robil syn zosnulého džezového umelca Jozefa Šošoku (†65) Andrej (33). Ten si blondínku neustále držal pri tele. Medzi týmito dvomi evidentne funguje chémia! Topky.sk zisťovali, ako to s ich vzťahom je.

Moderátorka Erika Barkolová má po svojom boku nového muža, s ktorým trávi čoraz viac voľného času. V jeho spoločnosti si vychutnala aj uplynulý víkend, keď sa spolu objavili v Banskej Štiavnici na maškarnom plese. Topky.sk zistili, že ide o syna zosnulého džezového hudobníka Jozefa „Doda“ Šošoku Andreja. Ten sa od Barkolovej počas celého večera nepohol ani na krok. Dvojica sa neustále objímala, hladkala a držala za ruky. Skrátka, správali sa ako zamilovaní tínedžeri.

Keď sme sa moderátorky na rovinu spýtali, či je to jej nový milenec, z odpovede sa snažila vykrútiť. Neustále vtipkovala. Nakoniec však povedala, že vraj sú iba kamaráti. „S Andrejom sa poznáme dlho. V jeho spoločnosti sa dobre cítim. Cez víkend sme boli lyžovať neďaleko Banskej Štiavnice a odskočili sme si na maškarný ples,“ reagovala Barkolová.

Zaujímavé však je, že keď sme položili rovnakú otázku Andrejovi, dostali sme rozdielnu odpoveď. Povedal totiž, že s Erikou sa nepoznajú dlho. Vraj je ich priateľstvo relatívne čerstvé. „S Erikou sa poznáme krátko a sme kamoši,“ povedal pre topky.sk Šošoka.

Dôvod odlišných odpovedí môže byť ten, že je ich vzťah iba v začiatkoch a obaja sa boja, aby medzi nimi prílišná medializácia nič nepokazila. Veď dvojici sa napríklad podarilo úspešne vyhnúť záujmu objektívov na nedávnom bále istej poisťovne, kam dorazili tiež spolu. Okrem plesov a lyžovačiek sa tiež chodia zabávať aj do bratislavského podniku, kde Andrej robí prevádzkara.

Sledujte TOPKY TV: Barkolová sa takto zabávala a objímala s Andrejom.

Ples Barkolová objímanie

Galéria: Fotoreportáž z maškarného plesu. Pozrite, ako sa zabávali hostia na XX. ročníku podujatia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu