Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Barkolová priznáva: Dcéry kvôli mne odsudzujú!

Erika Barkolová s dcérami. Zobraziť galériu (5)
Erika Barkolová s dcérami.

BRATISLAVA - Problémy kvôli erotike! Erika Barkolová (34) je už viac ako štyri roky moderátorkou jojkárskych Črepín s hviezdičkou. V relácii prináša reportáže so sexuálnymi témami. Plavovláska síce vykonáva svoju prácu rada, no vrásky na čele jej robia kvôli tomuto povolaniu predsudky neprajníkov. Ako nám prezradila, netrpí len ona, ale aj jej dve dcéry!

Ako kamarátky! Erika Barkolová si výborne rozumie so svojimi dcérami Patríciou a Alexandrou. Hoci je na ne prísna, otvorene sa s nimi rozpráva na akúkoľvek tému. Úprimným rozhovorom však musí často riešiť aj nepríjemné situácie súvisiace s jej zamestnaním.

Už od nepamäti sa moderátorky erotických relácií označovali za tzv. učiteľky sexu. Zrejme aj preto niektorí ľudia považujú uvádzanie takéhoto typu relácie za nie príliš morálne. Ako nám Erika prezradila, s podobnými reakciami sa stretli už aj jej dcéry. „Sú konfrontované povedzme so svojimi rovesníkmi, staršími chlapcami, spolužiakmi. Ja s nimi ale hovorím na rovinu, adekvátne k veku. Nič pred nimi neskrývam,“ povedala nám k tomu Barkolová.

Eroticky ladenú reláciu moderuje už viac ako štyri roky, od utorka sa objavuje na Joj Plus. Zaujímalo nás preto, ako na to pri spustení relácie dievčatá reagovali. „Neriešili to, zobrali to ako fakt. Ja som vždy každému neprajníkovi povedala: Pozri sa na seba, ako si zarábaš peniaze. Ty mojím deťom nekúpiš desiatu, dovolenku a ani ich neoblečiešvysvetlila moderátorka. „Nerobím nič zlé. Moja relácia je fantastická a mám ju rada,“ uzavrela.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Erikou Barkolovou.

Barkolova

Ako vyzerá Erika na móle?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu