Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Járovej bacuľatá tvárička: Andrea, si to fakt ty?

Andrea Járová minulý rok v októbri (vľavo) a teraz. Je evidentné, že má plnšie líčka. Zobraziť galériu (10)
Andrea Járová minulý rok v októbri (vľavo) a teraz. Je evidentné, že má plnšie líčka. (Zdroj: Vladimír Labát, archív)

BRATISLAVA – Spokojná a zaoblená! Bývalá playmate Andrea Járová (27) síce nikdy nepatrila medzi vychrtliny, no v poslednom období sa čoraz viac zaguľaťuje. Dôkazom môžu byť aj fotografie z piatkového večera. Plavovláska je na nich doslova krv a mlieko.

Ako vidno  na zábere z Let´s Dance, Andrea má oproti minulosti výrazne bacuľatejšie líčka. Samotná playmate priznáva, že po skončení šou Farma rýchlo dobiehala všetko zameškané. Najmä, čo sa jedla týka.  „Je pravda, že som pribrala minimálne tri kilá. No už sa to snažím odmakať v posilňovni,” povedala nám začiatkom októbra Járová. No pri pohľade na jej najaktuálnejšie zábery je vidno, že výsledok sa zatiaľ nedostavil.

Treba však podotknúť, že i napriek plnším krivkám je plavovláska stále sexi. Prílišné zaoblenie sa však môže odraziť na jej práci. Ako fotomodelka sa totiž živí svojím telom a v brandži sa preferujú skôr štíhlejšie dievčatá. Zdá sa ale, že túto otázku Andrea zatiaľ nerieši. Momentálne si užíva chvíle psychickej pohody. K nim jej dopomáha aj spoluúčastník z Farmy Miloš Miki Ferleťák. Obaja totiž spolu vymetajú jednu spoločenskú akciu za druhou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu