Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Playmate Járová a Miki sexovali na stoličke: Kamera im nevadila!

Andrea Járová a Miki Ferleťák pred kamerou predvádzali sexistické pohyby. Zobraziť galériu (7)
Andrea Járová a Miki Ferleťák pred kamerou predvádzali sexistické pohyby. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Odviazali sa! Hoci playmate Andrea Járová (27) a Miki Ferleťák (33) svoj vzťah zatiaľ oficiálne nepotvrdili, očividne majú k sebe poriadne blízko. Dôkazom môžu byť aj zábery zo zákulisia príprav markizáckeho silvestrovského programu. Bývalí súťažiaci z Farmy si to naoko „rozdali“ priamo na stoličke. A kamera bola pri tom!

Úplne bez zábran! Takto uvoľnene Andrea a Miki vyvádzali v zákulisí celovečernej šou, ktorú si diváci televízie Markíza budú môcť pozrieť počas tohtoročného Silvestra. Na nakrúcaní nechýbala ani kamera Smotánky, ktorej sa podarilo zachytiť blondínku a jej kanca v pikantnej situácii. Vystrojená ako sexi kovbojka si playmate užívala "hopsanie" v rozkroku Mikiho Ferleťáka! „To je jazda,vykrikoval pred objektívom Námestovčan.

V súvislosti so šteklivým „číslom“ na stoličke sme oslovili sexi blondínku. Chceli sme vedieť, prečo Mikimu tolerovala takéto správanie. „Bola to sranda. On je už raz taký. Ja ho tak aj beriem. Keby podobne vtipkoval iný muž, vlepila by som mu,“ priblížila nám svoj pohľad na vec Járová.

Tomu, že majú títo dvaja bývalí účastníci Farmy viac než len kamarátsky vzťah, však nenasvedčujú len čerstvé zábery. Spolu si napríklad užívali aj na nedávnej dovolenke v Egypte. Tam síce odišli spolu s partiou markizáckej statkárskej šou, no ubytovaní boli v spoločnej izbe. Zdá sa teda, že takýto voľný vzťah im obom maximálne vyhovuje. Nereprezentujú sa ako pár, no v posteli sa zrejme nenudia.

Ako sa z playmate stala najlepšia farmárka, nájdete TU:

Jarova a Ferletak

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu