Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Playmate Járová naostro v mini: V priamom prenose zvádzala Mikiho!

Sexi Andrea Járová na seba pútala pohľady prítomných pánov. Miki Ferleťák nevedel z jej stehien odtrhnúť oči. Zobraziť galériu (13)
Sexi Andrea Járová na seba pútala pohľady prítomných pánov. Miki Ferleťák nevedel z jej stehien odtrhnúť oči. (Zdroj: Vladimír Labát, Topky.sk)

BRATISLAVA – Rozbalila to naňho! Playmate Andrea Járová (27) vie, ako upútať mužskú pozornosť. Na piatkovom Let´s Dance zvádzala svojho bývalého kolegu z Farmy a údajného milenca Miloša Ferleťáka (33) kratučkými minišatami bielej farby. To však nebolo všetko – blondínka si "zabudla" obliecť spodnú bielizeň!

Miki Ferleťák bol zo sexi outfitu svojej spoločníčky zjavne úplne mimo. Počas priameho prenosu totiž niekoľkokrát hypnotizoval pohľadom Andreine nohy v minisukni. Medzi hosťami sa pritom šepkalo, že sa playmate vybrala na televízny prenos naostro – bez nohavičiek. A to je v prítomnosti množstva kamier a fotoaparátov naozaj odvážny krok!

Galéria: Pozrite si zábery ďalších účinkujúcich z piakového Let's Dance

Dvojica svojím správaním opäť potvrdila, že je medzi nimi niečo viac než kamarátstvo. Andrea síce v Adela Show poprela, že by mala priateľa, priznala však, že o sex núdzu nemá. „Áno, myslím si, že áno,” odpovedala na otázku, či má milenca. K tomu, či ide o Mikiho z Farmy, sa vyjadriť odmietla. Obaja však priznávajú, že im je spolu fajn. „Aďa je super dievča, nemôžem na ňu povedať zlého slova. Je veľmi pekná, inteligentná, aj v kolektíve Farmy bola veľmi obľúbená,“ priznal Miki. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa bude ich vzťah-nevzťah vyvíjať. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu