Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nohavičkové odhalenia roku 2011: Podzámska ukázala intímne partie!

Známe krásky nechtiac odhalili svoju spodnú bielizeň. Zobraziť galériu (14)
Známe krásky nechtiac odhalili svoju spodnú bielizeň.

BRATISLAVA – Pustili fotografov pod sukne! Známe slovenské krásky vystriedali počas uplynulého roka viacero sexi outfitov. Ustrážiť si však „neposlušné“ šaty nie je vôbec ľahké. Svoje o tom vie napríklad aj moderátorka Zlatica Puškárová (34), ktorá si nedala pozor a nechtiac ukázala nohavičky. Herečka Elena Podzámska (39) sa zase podobnému odhaleniu nevyhla na prehliadkovom móle.

Nohavičkové odhalenia roku 2011:
Zobraziť galériu (14)

Simona Krainová

Krásna modelka sa o rozruch postarala počas otváracej párty istého pražského baru. Keď fotografom ochotne pózovala na pohovke, pustila ich aj pod sukňu.

Nohavičkové odhalenia roku 2011:
Zobraziť galériu (14)

Zora Czoborová a Erika Barkolová

Bez hanby! Začiatkom mája nafotili viaceré známe tváre kalendár pre bratislavskú ZOO. Akcie sa zúčastnili aj Erika Barkolová a Zora Czoborová, ktoré počas príprav predviedli to, čo na oficiálnych fotografiách určite neuvidíte. 

Superstaristky ukázali nohavičky.
Zobraziť galériu (14)

Gabriela Gunčíková a Simona Fecková

Odviazané superstaristky! Ani krásky z tohtoročnej speváckej šou nezaostávali v pikantných odhaleniach. Simona Fecková ukázala nohavičky počas bláznenia sa na párty, Gabriela Gunčíková si sukňu neustrážila počas rozdávania autogramov.

Nohavičkové odhalenia roku 2011:
Zobraziť galériu (14)

Mirka Partlová

Okorenila Panelák! Herečka Mirka Partlová je už neodmysliteľnou súčasťou jojkárského seriálu. Nedávno sa postarala o skutočne zaujímavý záber. Televíznym divákom totiž ukázala, že preferuje tango nohavičky.

Elena Podzámska na módnej
Zobraziť galériu (14)

Elena Podzámska

Šokovala dráždivými šatami! Herečka sa v úlohe manekýnky ocitla už viackrát. Na jednej z prehliadok však prekvapila modelom, ktorý jej odhalil intímne partie.

Ivana Surovcová a Marián
Zobraziť galériu (14)

Ivana Surovcová

Šou Let´s Dance je známa dráždivými kostýmami, ktoré odhaľujú ženské krivky. Tanečnica Ivana Surovcová ukázala svoju spodnú bielizeň ešte počas tlačovej konferencie k tomuto projektu.

Petra Marko ukázala zadoček.
Zobraziť galériu (14)

Petra Marko

Najodvážnejší kostým! V jednom z kôl tanečnej súťaže Let´s Dance si podnikateľka Petra Marko obliekla pod krátku sukňu len tango nohavičky. Keď sa jej pri tanci šaty vyhrnuli hore, celé Slovensko sa mohlo pokochať pohľadom na jej zadoček.

Erika Judínyová, Karin Haydu
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Erika Judínyová a Karin Haydu

V Let´s Dance bolo horúco nielen na tanečnom parkete, ale aj medzi divákmi. Moderátorku markizáckej Smotánky a herečku totiž jedno z tanečných kôl zaujalo tak veľmi, že si na svoje krátke sukne vôbec nedávali pozor.

Puškárová, nohavičky, zadoček, LSD
Zobraziť galériu (14)

Zlatica Puškárová

Markizácka moderátorka bola skalným fanúšikom tanečnej šou. Na parkete sa totiž vlnil aj jej partner Patrik Švajda. Zlatica predviedla množstvo zaujímavých outfitov. Zelené minišaty však patrili k tým odvážnejším.

Andrea Verešová predvádzala erotickú
Zobraziť galériu (14)

Andrea Verešová

Božské telo! Dvojnásobná mamička Andrea Verešová na jednej z módnych šou vyrazila prítomným hosťom dych. V sexi spodnej bielizni totiž vystavila na obdiv bezchybnú postavičku.

Jana Mináriková

Silikónová playmate predviedla svoje športové schopnosti v adrenalínovej šou Wipe Out. Okrem toho sa však priamo pred televíznymi kamerami popýšila vylepšeným poprsím. Vo chvíľke nepozornosti jej spod podprsenky vykukla aj bradavka.

Kalisová, módna prehliadka, priesvitné
Zobraziť galériu (14)

Miriam Kalisová

Sexi modelka! Tvár markizáckeho spravodajstva vidíme na televíznej obrazovke nahodenú v elegantných kostýmoch. Na prehliadkovom móle sa však nedávno zmenila na nepoznanie. V priesvitnej róbe totiž odhalila nielen chrbát, ale aj nohavičky a časť zadočka.

Járová, Farma,
Zobraziť galériu (14)

Andrea Járová

V markizáckej šou Farma excelovala Andrea Járová. Okrem toho, že sa svojim súperom starala o zábavu, pánskemu osadenstvu ulahodila aj svojimi krivkami. Počas jedného z večerov im nechtiac ukázala svoje ružové nohavičky.

Nohavičkové odhalenia roku 2011:
Zobraziť galériu (14)

Mária Čírová

Nabrala odvahu! Speváčka Mária Čírová nie je žiadna hanblivka. Potvrdila to aj na jednej módnej prehliadke, kde jej spod šiat odvážne trčali nohavičky a podväzky.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu