Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Kollárove manévre pred nemocnicou: Prišiel, (ne)videl a zdrhol!

Boris na svojom aute (vpravo hore) iba prefrčal okolo nemocnice. Barboru navštívila len jej mama (vľavo). Zobraziť galériu (8)
Boris na svojom aute (vpravo hore) iba prefrčal okolo nemocnice. Barboru navštívila len jej mama (vľavo).

BRATISLAVA – Nezáujem! Zdá sa, že podnikateľa Borisa Kollára (46), ktorý sa v pondelok stal šesťnásobným otcom, čerstvo narodený syn príliš netrápi. Doposiaľ ho nebol ani raz navštíviť. Topky.sk ho síce v stredu pristihli v okolí nemocnice, no boháč za mamičkou Barborou Richterovou (22) a ratolesťou nešiel. Iba prefrčal okolo budovy. Čo tým sleduje?

Borisovi Kollárovi porodila v pondelok bývalá plavkyňa Barbora Richterová syna. Údajne zvažovala, že mu dá meno Boris. Či sa tak naozaj stalo, zatiaľ nie je potvrdené. Samotný podnikateľ na tému otcovstva nekomunikuje, novonarodené dieťa ho príliš netrápi.

Jediný náznak záujmu bol v stredu. Okolo obeda ho náš fotograf pristihol pri tom, ako vo vysokej rýchlosti preletel popri súkromnej bratislavskej klinike, kde Barbora rodila. Do nemocnice sme ho však vkročiť nevideli.

Zrejme si bol iba obzrieť terén. Alebo len jednoducho váhal, či má ísť za bývalou milenkou. Paradoxné na celej veci je, že takéto manévre nie sú vôbec nutné. Veď jeho dom sa nachádza kúsok od lekárskeho zariadenia. Keby chcel, svoju exmilenku by mohol pokojne kedykoľvek navštíviť.

V spomínaný deň prišla za mladou blondínkou iba jej mama. A to v doobedňajších hodinách. Zhruba desať minút stála s autom na ceste a telefonovala. Po chvíli sa otvorili garážové dvere do sanatória a ona vošla dnu. S Barborou a vnukom zotrvala približne hodinu. Pri odchode sa maskovala slnečnými okuliarmi a tienidlom v aute. Ako môžete na záberoch vidieť, zadné sedadlá boli prázdne. Domov teda išla sama. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu