Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kollár a Heringhová panikárili: Chceli utiecť, nevyšlo!

Andrea Heringhová a Boris Kollár si spoločne vyšli do kina na premiéru filmu Lóve. Zobraziť galériu (7)
Andrea Heringhová a Boris Kollár si spoločne vyšli do kina na premiéru filmu Lóve.

BRATISLAVA – Ako na hojdačke! Vzťah záletníka Borisa Kollára (45) a Andrey Heringhovej (30) pripomína nekonečný príbeh. Bývalá playmate na podnikateľa zrejme nezanevrela ani po dvojnásobnej nevere a verejnej potupe. Milenci sa totiž zhruba po troch mesiacoch od definitívneho rozchodu znovu objavili v spoločnosti ako pár. Z bleskov fotoaparátov neboli vôbec nadšení a chceli sa čo najrýchlejšie vypariť. No nepodarilo sa!

Ani spolu, ani bez seba! Andrea Heringhová musí mať na Borisa Kollára obrovskú slabosť. Dvojica totiž istý čas žila ako usporiadaná rodinka a zdalo sa, že záletník nadobro skoncoval s príležitostnými milenkami. V priebehu leta sa však na verejnosti prevalila podnikateľova aféra s bývalou plavkyňou Barborou Richterovou, ktorá mu začiatkom septembra porodila syna. Aj napriek tomu ale Heringhová zostala bývať pod jednou strechou s Kollárom.

Po tom, čo topky.sk odhalili ďalší Borisov románik s dvadsiatkou Barbarou, si Andrea zbalila kufre a rozhodla sa krachujúci vzťah ukončiť. Najnovšie to ale vyzerá tak, že dvojnásobná mamička už na preplakané noci plné trápenia zabudla. Potvrdzuje to aj fakt, že sa dvojica v stredu večer ukázala ruka v ruke v spoločnosti.

Andrea a Boris si uprostred týždňa vyšli do jedného z bratislavských nákupných centier. Zlákala ich premiéra nového slovenského filmu. A hoci milenci následnú párty po premietaní odignorovali, nám sa ich podarilo zvečniť vo chvíli, keď opúšťali kinosálu.

Galéria: V stredu mal film Lóve slávnostnú premiéru.

Dvojica mala veľmi naponáhlo a z bleskov fotoaparátov neboli nadšení. Počas toho, ako sa chceli čo najrýchlejšie vypariť, sa im dokonca prihodil menší trapas. Zmýlili si pohyblivé schody a namierili si to do protismeru jazdy. Nakoniec sa im však úspešne podarilo dosťať z priestorov bratislavského kina. Chcete vedieť, koho každého už Boris v kine „vyvenčil“? Pozrite si našu galériu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu