Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Čerstvý otec Kollár kašle na syna!

Boris Kollár na Barboru a jej syna kašle. Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár na Barboru a jej syna kašle.

BRATISLAVA - Šťastný otecko? V prípade Borisa Kollára (46) a jeho najnovšieho prírastku do rodinného klanu to tak veľmi nevyzerá. Barbora Richterová (22), ktorá podnikateľovi v pondelok priviedla na svet syna, totiž bola pre neho len prechodným románikom. A boháč sa o ňu viac nezaujíma. Dokonca nebol pozrieť ani svojho novonarodeného chlapca! Včera vraj radšej uprednostnil cestu na Donovaly.

Maximálny nezáujem! To momentálne prežíva čerstvá mamička Barbora Richterová zo strany Borisa Kollára. A to pritom len v pondelok porodila ich spoločného syna, ktorý do týchto chvíľ tiež nepocítil lásku zo strany svojho otca.

Podľa našich zistení totiž boháč zatiaľ nenavštívil súkromné zariadenie, kde sa jeho potomok narodil (viac informácií TU). Včera dokonca vycestoval na Donovaly. Dôvodom ignorácie sú totálne chladné vzťahy medzi novopečenými rodičmi. Románik vraj pre Borisa skončil a s blondínkou už nechce mať nič spoločné. 

Tá to neprežíva ľahko, najmä, keď krátky vzťah nezostal bez následkov. „Barbora si myslela, že on s ňou zostane. A keď si začal ešte aj s tou ďalšou Barbarou, poriadne sa naštvala,” prezradil nám dobre informovaný zdroj. Ako sme sa tiež dozvedeli, Kollár si z toho ťažkú hlavu nerobí. Dokonca sa pravidelne stretáva s ostatnými svojimi expartnerkami.

Šušká sa, že aktom pomsty zo strany bývalej plavkyne malo byť meno Boris Kollár, ktoré chcela dať novopečená mamička svojmu synovi. Podnikateľ by tak mal stálu pripomienku toho, že ju síce opustil, ale úplne sa od nej odpútať nemôže. Podľa našich informácií bol boháč dôsledne proti tomu, aby sa tak stalo. Ako to nakoniec dopadlo, nie je isté. Ani jeden z dvojice nechce na túto tému komunikovať. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu