Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Kollárova milenka Barbora porodila v tomto luxuse za 1 500 €!

Kollárova milenka Barbora Richterová je ubytovaná v luxusnom sanatóriu. Zobraziť galériu (19)
Kollárova milenka Barbora Richterová je ubytovaná v luxusnom sanatóriu. (Zdroj: archív KOCH)

BRATISLAVA - Ako v bavlnke! Presne tak je postarané o plavovlásku Barboru Richterovú (22), ktorá včera porodila podnikateľovi Borisovi Kollárovi (46) syna. Zistili sme, že chlapček prišiel na svet v luxusnom bratislavskom sanatóriu Koch, kde bola bývalá plavkyňa už dlhšie hospitalizovaná kvôli rizikovému tehotenstvu.

Na topkách sme vás včera ako prví informovali, že podnikateľ Boris Kollár je už šesťnásobným otcom. Po Martine Štofaníkovej, s ktorou má Šimona Heliodora, mu na svet priviedla syna aj mladá plavovláska Barbora Richterová. Chlapček sa narodil v jednom z najmodernejších pôrodných zariadení na Slovensku - v bratislavskom sanatóriu Koch.

Ako vidno na záberoch, ktoré sa nám podarilo získať, o mamičky je v ňom výborne postarané. Nemocnica ponúka svojim zákazníčkam ozajstné pohodlie. Každá izba je moderne vybavená a pripomína skôr luxusný hotel ako pôrodnícke zariadenie. V žiadnej nechýba napríklad chladnička, LCD televízor či dokonca trezor.

Spomínaný prepych však nie je zadarmo. Mamička, ktorá sa rozhodne priviesť dieťa na svet práve tu, si musí prichystať minimálne 1 500 €. V prípade, že chce vlastný apartmán, vysolí ďalších 1 000 € navyše. Ubytovanie blízkej osoby v izbe je možné tiež. Stojí však od 100 do 120 eur na deň. 

To, či sa rozhodla Barbora využiť aj nejakú nadštandardnú starostlivosť, sa nám zistiť nepodarilo. Ani to, či bol Boris Kollár pri pôrode. Počas včerajška totiž nezdvíhal mobil a nereagoval ani na esemesky. V súvislosti s narodením chlapca sme sa však dozvedeli, že Richterová ho chcela pomenovať po otcovi. Dokonca vraj trvala aj na rovnakom priezvisku. To, či sa tak naozaj stalo, v túto chvíľu nie je potvrdené.

FOTO: Takto vyzerá interiér apartmánu.

Sanatórium KOCH
Zobraziť galériu (19)
 (Zdroj: archív KOCH)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu