Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kollárova mamička Richterová nafotila akty: Nahá so synom!

Barbora Richterová so synčekom Arturom. Zobraziť galériu (7)
Barbora Richterová so synčekom Arturom.

BRATISLAVA – Nežná a zmyselná! Presne takéto prívlastky vystihujú Barboru Richterovú (22), ktorá začiatkom septembra porodila podnikateľovi Borisovi Kollárovi (46) synčeka Artura. Mladá mamička nafotila nedávno spoločne s chlapčekom sériu umeleckých fotografií. Na jednej z nich pózuje v Evinom rúchu, v rukách zviera svoj najväčší poklad.

Predviedla syna aj krivky! Barbora Richterová si užíva materstvo so všetkým, čo k tomu patrí. Najkrajšie obdobie v živote každej ženy sa preto rozhodla zachytiť aj na umeleckých fotografiách. Spoločne s bábätkom nenafotila len zábery plné luxusu, ale aj o poznanie odvážnejšie snímky. Mamička Kollárovho syna totiž išla donaha.

Blondínka nám v súvislosti pikantnými zábermi prezradila, že pri ich tvorbe nebola vôbec nervózna. „Bolo to veľmi pekné a prirodzené. Fotografka a zároveň moja kamarátka Ivona Orešková mi robila aj tehotenské akty, takže nebol žiadny problém,“ priblížila vznik fotografií Richterová. Tá sa v minulosti nechala zvečniť aj s bábätkom v brušku.

Hoci bývalá športovkyňa priviedla bábätko na svet len pred troma mesiacmi, z nadbytočných kilogramov si nemusí robiť žiadne vrásky. Ako vidno, má dokonalú figúru. „S postavou som nemala nikdy problém. Po pôrode som bola hneď na pôvodnej váhe. Za celé tehotenstvo som pribrala len 10 kg,“ prezradila topkám Barbora.

Fotenia sa mal pôvodne zúčastniť aj otec malého Artura. V ten deň bol ale podľa blondínkiných slov zaneprázdnený. „Bohužiaľ, nestihol prísť. Na výsledné fotografie je však zvedavý,“ uzavrela Richterová. My len dodávame – Boris, máš sa veru na čo tešiť!  

Barbora Richterová sa spoločne so synčekom Arturom nechala zvečniť nahá.
Zobraziť galériu (7)
Barbora Richterová sa spoločne so synčekom Arturom nechala zvečniť nahá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu