Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jakubov vyhadzov z Farmy: Holá r*ť a vyznanie lásky Járovej!

Z Farmy odišiel Jakub (vľavo), ktorý si do duelu vybral Števa. Pri odchode maturant ukázal holý zadok. Zobraziť galériu (7)
Z Farmy odišiel Jakub (vľavo), ktorý si do duelu vybral Števa. Pri odchode maturant ukázal holý zadok.

BRATISLAVA – Najmladší finalista šou Farma Jakub Kušnirák (20) musel v piatok opustiť hospodárstvo. Zaujímavé je, že skončil bez toho, aby sa zúčastnil záverečného súboja. Počas odchodu spôsobil opäť rozruch. Do kamier ukázal holý zadok a vyznal lásku bývalej playmate Andrei Járovej.

Dôvod, prečo súťažili v piatkovom dueli Andrea Járová a Monika Hrajnohová namiesto Štefana Tótha a Jakuba Kušniráka, je jednoduchý. Páni sa totiž v minulosti dohodli, že ak sa práve oni dvaja dostanú do súboja, budú si merať sily vo vedomostiach. Keď však prišlo na lámanie chleba, Štefan svoje rozhodnutie zmenil a povedal, že sa chce preťahovať lanom. To však nemal robiť.

Do hry totiž vstúpila moderátorka Kveta Horváthová, ktorá oznámila, že tým porušil pravidlá. Dokonca to vyzeralo tak, že kvôli tomu vypadne zo šou. Nakoniec sa však rozhodlo o kompromise. Lanom sa predsa len preťahovalo, no súťažili spomínané dámy Andrea a Monika. Háčik bol v tom, že ani jedna z nich nevedela, za ktorého z mužskej dvojice bojovala.

Z fyzického duelu vyšla ako víťazka Monika. O tom, ktorého zo statkárov reprezentovala, rozhodla minca. Ňou sa hádzalo až po samotnom meraní síl. Náhoda sa priklonila na stranu Števa, so súťažou sa musel rozlúčiť Jakub.

Mladík z Popradu pred odchodom z hospodárstva vyznal lásku bývalej playmate Andrei Járovej. V liste na rozlúčku totiž napísal: „Prehlasujem, že ľúbim Andreu, aj keď je slabá. Teším sa na teba moc silno, priam až nedočkavo v Bratislave, kam prídem za tebou. Nehnevám sa na teba a milujem ťa. Pre mňa je výhra v tejto súťaži už len to, že som ťa spoznal. A to mi stačí.“

Po tomto romantickom vyznaní lásky sa na farme stihol Jakub postarať ešte o dve nechutnosti. Najprv sa vymočil Michalovi do batožiny, potom ukázal pri odchode zo statku ostatným farmárom holý zadok. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu